Treci la conținutul principal
căutare
Noutati

Un nou concept Cronos Med
CRONOS REGENERATIVE INSTITUTE

De către martie 1, 2024Niciun comentariu
CRONOS REGENERATIVE INSTITUTE cronosmed clinic

Medicină regenerativă 360°, medicina longevității

 

Grupul de clinici Cronos Med, lider al pieței de medicină estetică, introduce în premieră în România un concept 360° de medicină regenerativă. Le oferim pacienților din țară și din străinătate pachete complexe de proceduri și terapii personalizate, care întineresc și vindecă țesuturile, restabilesc echilibrul organismului și dau timpul înapoi.

 

Cronos Regenerative Institute este primul institut de medicină regenerativă din România.

“Am creat Cronos Regenerative Institute exact pentru aceste beneficii, pentru a le oferi oamenilor, deopotrivă tineri sau mai puțin tineri, o bună calitate a vieții, tonus, prevenție în degradarea țesuturilor și în dezvoltarea unor boli odată cu înaintarea în vârstă. Putem trăi mai mult, mai bine, mai frumos și mai frumoși.” – dr. Constantin Stan, fondator Cronos Regenerative Institute.

 

Cronos Regenerative Institute este un concept 360°, pentru că înglobează medicina longevității, terapiile regenerative, medicina și chirurgia estetică și funcțională, pentru un bun echilibru între corp și minte, între sănătate și frumusețe.

 

Putem controla modul în care înaintăm în vârstă, prin screening-uri și investigații care arată ritmul îmbătrânirii, vârsta imunității, protectia celulară, ceasul mitotic, vârsta biologică, nivelul microelementelor și calitatea somnului, dar și prin terapii personalizate.

 

Oricare ar fi terapiile regenerative pe care vi le doriți, beneficiați de consultații medicale personalizate pentru sesiuni terapeutice cu tehnologii de vârf de la Oxyven, laserterapie IV, la tratamente intravenoase cu vitamine, Resveratrol, glutation, NAD+, minerale tratamente injectabile cu nutrienți pe baza analizelor și indicațiilor medicale individuale, laserterapie externă pentru slăbit, dietă personalizată, criosaună, masaje detox, lipoliză injectabilă, saună cu ozon, transfer de grăsime și alte proceduri pentru buna funcționare a organismului.

 

Centrele Cronos Regenerative Institute se află în clinicile din București, Bacău, Brașov, Constanța și Timișoara. Vă puteți programa la numărul unic pentru toate locațiile, 0219097.

 

Te-ar putea interesa si
Noutati

De la transformare la restaurare: ghidul tău pentru a-ți recăpăta forma corpului după sarcină

Pe durata sarcinii, corpul tău parcurge o serie de etape importante, care vin la pachet...
Noutati

Opțiuni de tratament pentru hipoplazia mamară: de la terapii la chirurgie

Hipoplazia mamară poate fi o sursă de nesiguranță pentru multe femei. Din fericire, în prezent,...
Noutati

Cum să previi apariția firelor de păr crescute sub piele?
Sfaturi și recomandări

Firele de păr crescute sub piele nu sunt doar inestetice, ci pot deveni și incomode...

Lasă un răspuns

Închideți meniul