SKINPEN

Singurul dispozitiv de microneedling aprobat FDA
Programati consultatie

CE ESTE SKINPEN?

Denumit si tratamenentul de top al cicatricelor postacneice, acest dispozitiv microneedling de ultima generatie mai este cunoscut si ca terapie de inductie a colagenului. SKINPEN, singurul dispozitiv de microneedling din lume aprobat FDA, ajuta la remodelarea naturala a pielii,  minimizeaza semnele imbatranirii, imbunatateste aspectul ciacatricelor si al vergeturilor.

CUM FUNCTIONEAZA SKINPEN?

Pielea este intinerita in mod natural cu ajutorul acestui dispozitiv la care sunt atasate capete cu microace de unica folosinta, care creeaza canale microscopice temporare, pentru a stimula producerea de colagen și elastina. Este o procedura simpla care activeaza puterea naturala de vindecare, astfel incat pielea sa aiba un aspect sanatos și tanar.

 

Tratamentul dureaza intre 30 de minute si o oră, in functie de dimensiunea, numarul de zone tratate si de calitatea pielii pacientului. Unghiul vertical special de intepatura a microacelor permite tratarea zonelor greu accesibile intr-un mod sigur.  Poate fi folosit deci in jurul ochilor, a nasului și a buzelor. Profunzimea reglabila a acelor minimizeaza durerea, disconfortul, iar recuperarea este extrem de rapida. Este eficient pentru toate zonele corpului, inclusiv pentru gat si decolteu.

 

Tratamentul este adaptat in functie de pacient si se poate efectua cu peeling de biorevitalizare, cu acizi nucleici si antioxidanți (NCTF) sau cu serurumuri (Mesocit).

INDICATII

  • Riduri fine
  • Pori dilatati
  • Melasma
  • Vitiligo
  • Pete solare sau de varsta
  • Reducerea diferitelor cicatrice – acnee, intervenții chirurgicale sau arsuri
  • Laxitatea si uscaciunea pielii
  • Vergeturi

REZULTATE

Primele rezultate ale tratamentului apar chiar dupa prima sedinta si pot dura pana la doi ani dupa tratament. Pentru un rezultat optim, insa, sunt recomandate trei proceduri, iar numarul acestora poate varia in functie de indicatiile fiecarui pacient in parte.

RECUPERARE

Timpul total de vindecare depinde de fiecare individ. Dupa procedura, pacientul poate prezenta o roseata usoara pana la moderata, ce poate persista pana la 24 de ore. Evitati soarele, dupa tratament. Nu este recomandata tratarea zonelor proaspat operate, ranite sau arse.

 

PRETURI

In functie de zona tratata, o sedinta de SKINPEN porneste de la

1.500 de lei.