Dr. Constantin Stan

FONDATORUL GRUPULUI DE CLINICI CRONOS MED
Medic primar Chirurgie Estetica, Plastica si Reconstructiva

cropped cronos med icon
Chirurg plastician de renume international, cu specializare si in ORL, cu peste 11.000 de interventii chirurgicale in cei peste 30 de ani de practica medicala si peste 200 de participari cu prezentari la congrese si conferinte internationale.
cropped cronos med icon
Inventator al pensei Ellman MonoRF Stan Forceps si al implanturilor mamare Diagon Gel4Two, cele mai stabile proteze din lume, al BioDynamic, sistemul computerizat de asistare si masurare a pacientei in augmentarile mamare, precum si al celei mai avansate tehnologii de microneedling, Cronosderm.
cropped cronos med icon
Creator al tehnicii de operare multiplane pentru remodelarea estetica mamara, publicata in jurnalele de specialitate, precum si al tehnicii MIVAL, liftingul facial chirurgical minim invaziv cu sistem de ancorare pe verticala, cu fire permanente.
cropped cronos med icon
Este considerat chirurgul cu cea mai vasta experienta in folosirea protezelor mamare anatomice. Absolvent de medicina Magna Cum Laude la Iasi, cu master in chirurgie estetica la Milano, are dubla specializare, in Chirurgia Plastica si Reconstructiva sub indrumarea prof. dr. Ioan Lascar, la Spitalul de Urgenta Floreasca, si in ORL, sub coordonarea prof. dr. Dorin Hociota.
cropped cronos med icon
Pentru imbunatatirile aduse chirurgiei estetice, dr. Stan a fost premiat de Societatea Japoneza de Chirurgie Plastica, de cea sud-americana, dar si de ISAPS si IMCAS.

INTERVENȚII

Chirurgicale

Augmentare mamara cu implant
7.000 - 7.500 euro
Mastopexie cu implant mamar
8.500 euro
Mastopexie
7.500 euro
Mastopexie de reductie
9.000 euro
Mastopexie postimplant (corectie)
3.000 euro
Schimbarea implantului
de la 7.000 euro
Excizie proteze
2.500 - 3.000 euro
Lipotransfer sani postimplant
1.900 euro
Rinoseptoplastie
6.200 euro
Rinoplastie secundara
7.500 euro
Blefaroplastie superioara
2.200 euro
Blefaroplastie inferioara
3.200 euro
Lipotransfer la nivelul fetei
3.700 euro
Lifting permanent cu fire MIVAL
4.400 euro
Suspensie fronto-sprancenara directa
3.500 euro
Suspensie TS+Blefaroplastie superioara
4.500 euro
Lifting cervico facial
8.500 euro
Lip lift
2.000 euro
Otoplastie
3.000 euro
Plasma Argon (coagularea tesuturilor)
1.000 euro
Lifting facial cu minima incizie - tip 1
8.000 euro
Lifting facial cu minima incizie - tip 2
9.000 euro

Non-chirurgicale

Exodermlift
4.000 euro
Laser CO2 fractionat
1.900 euro
Botox fata
450 euro
Botox axilar
620 euro
Volumetrie faciala AH (1 ml - 3 ml)
600 - 1.000 euro
Augmentare buze AH
600 - 1000 euro
Terapia Vampir (fata / gat / decolteu / scalp)
400 euro

Va multumesc pentru profesionalism, atentie si dedicare. Atat dumneavoastra, cat si intreaga echipa sunteti extraordinari. Am stat cu sufletul la gura sa vad rezultatul interventiei (lifting mamar) si singurul lucru pe care l-am facut cand am vazut a fost sa plang. Am plans 3 ore de fericire si multumire, tot drumul de la Bacau si pana la Brasov, ca, in sfarsit, dupa 20 de ani pot sa ma uit in oglinda si sa zambesc cu gura pana la urechi. Nu am cuvinte sa va multumesc si nu cred ca voi putea vreodata sa transmit suficiente multumiri pentru acest sentiment unic pe care il traiesc. Abia astept sa ne revedem la controale.

Ioana

The best clinic, I had a surgery at Dr. Constantin Stan, 10 years ago and everything was perfect, I had another one this year and it was the best experience! Dr. Constantin Stan is the most kind and peaceful person I’ve ever met, he is a real professional doctor, I recommend him and the clinic! The clinic is super clean and all COVID-19 precautions are taken, everything is 5 ⭐️!”

Ana Marginean-Duma

Va multumesc, domnule doctor, sunteti cel mai bun! Sunt foarte incantata de rezultatul dupa rinoplastie, singurul regret pe care il am e ca nu am facut aceasta operatie mai devreme.

Andra Ingrid

Si eu sunt paciente domnului doctor si da, consider ca este cel mai bun dintre cei mai buni!

Andreea Alexe

Mi-am dorit sani dintotdeauna, nu aveam deloc, dar la un asa rezultat spectaculos nu m-am asteptat. Sunt extraordinar de fericita. Ii era teama de interventii, am mai avut operatii, dar voiam sa fac ceva pentru mine si am facut, mai ales sa mi-am amanat nunta pe fondul pandemic, iar de domnul doctor am aflat de la o prietena operata de dumnealui acum 15 ani. Am doua luni jumate de la interventie si va pot spune ca in sfarsit ma simt feminina de la cap la coada.

Lavinia

Nu am cuvinte prin care sa imi exprim multumirea pentru increderea pe care dr. Stan Constantin mi-a insuflat-o inca de la prima intrevedere. II sunt recunoscatoare pentru profesionalismul cu care a efectuat interventia chirurgicala (augmentare mamara), alaturi de echipa medicala pe care o coordoneaza. 🤗❤️

Bianca

BEFORE & AFTER

INOVAȚII

Soft digital pentru alegerea personalizată a mărimii implantului mamar, în funcție de măsurătorile făcute pacientei în cabinet

Proteza mamara considerată la nivel mondial cea mai stabilă, cu înveliș din poliuretan, formă anatomică și două tipuri de gel coeziv care imită la atingere glanda mamară și în același timp oferă suport formei.

Instrumentul folosit intraoperator, conceput sub forma prelungirii mâinii chirurgului, astfel încât coagularea și tăierea țesuturilor să fie făcute în același timp, cu precizie, fără traumatizarea lor, pentru eliminarea durerilor post operatorii

Tehnica chirurgicala dezvoltata de dr. Constantin Stan pentru operatii estetice mamare fara dureri, cu recuperare rapida, cu ajutorul careia chirurgul poate manipula tesuturile interne pentru remodelarea sanilor si prezervarea glandei mamare in cazul interventiilor de lifting mamar.

Sistem ce foloseste gazul inert numit Argon, care în chirurgia estetică ajuta chirurgul sa obțina efectul de strangere controlata a tesuturilor.

 

Argon Plasma poate fi folosit in chirurgia mamara, dar si in cea de remodelare corporala, dupa interventiile de liposuctie sau liposculptura.

Sistem de microace pentru stimularea colagenului, refacerea texturii pielii, îmbunătățirea calității pielii, fără rănirea sau zgârierea pielii.

PROGRAMATI O CONSULTATIE

Completati formularul de mai jos si va vom contacta pentru stabilirea detaliilor programarii solicitate

CONTACT

Adresa:
Str. Aron Cotrus, nr. 57, București

 

Telefon:
+40 722 567 689
+40 740 004 241

Adresa:
Str. 9 Mai nr. 32, Bacau

 

Telefon:
+40 722 567 689

+40 740 004 241