Terapia Vampir este o terapie 100% naturala care foloseste ca ingredient principal sangele pacientului. Sangele prelevat, maximum 20 ml, este ulterior centrifugat, astfel incat din el sa obtinem plasma bogata in trombocite (factori de crestere).

 

In tratamentul pentru scalp, rolul plasmei este de a imbunatati sanatatea foliculului de par existent si a stimula cresterea noilor foliculi. Plasma obtinuta post centrifugare, este ulterior injectata in scalp.

CUM DECURGE PROCEDURA

In clinicile Cronos Med folosim terapia in doi pasi:
cropped cronos med icon
Stimularea scalpului cu Dermapen

pentru o mai buna receptivitate

cropped cronos med icon
Injectare plasmei cu Mesoinjector U225

Timpul petrecut in cabinet pentru aceasta terapie este de maximum 60 de minute, dupa care pacientul isi poate relua activitatile cotidiene. Timp de cateva ore se observa o roseata a scalpului si mici umflaturi la locul injectiilor. Rezultate tratamentului se vad dupa doua pana la sase luni de la prima sedinta, insa sunt recomandate aproximativ patru sedinte pe an, in functie de sistemul de centrifugare folosit pentru obtinerea plasmei. 

CINE POATE BENEFICIA DE TERAPIA VAMPIR?

Procedura se adreseaza atat persoanelor care vor sa previna efectele caderii parului, cat si celor care sufera de alopecie moderata.

 

Studiile arata ca Terapia Vampir este benefica si ofera rezultate foarte bune si in stimularea cresterii firului de par la persoanele care au implant de par.

CONTRAINDICATII

  • Trombocitopenia
  • Fibrinogenul scazut
  • Instabilitatea hemodinamica
  • Sepsis
  • Infectiile acute sau cronice
  • Patologiile cronice ale ficatului
  • Tratamentele cu anti-coagulante

REZULTATE

Terapia Vampir actioneaza in timp. Pacientii care au optat pentru acest tratament au observat ca podoaba lor capilara arata din ce in ce mai bine pe masura ce trec lunile. Acest lucru se intampla pentru ca plasma stimuleaza celulele de refacere a scalpului sa produca mai multi foliculi si sa activeze astfel procesul de crestere a parului. Aceasta crestere de noi celule generata de tratamentul vampir dureaza de la cateva saptamani la cateva luni, ceea ce face ce rezultatele sa se vada in timp. Ideal este ca aceasta procedura sa fie reluata macar de doua ori pe an, pentru rezultate optime si constante.

 

La Cronos Med, gasiti in exclusivitate si centrifuga Magellan, sistem permite personalizarea volumului si a concentratiei trombocitelor din plasma, in functie de nevoile pacientului. Tot cu acest sistem obtinem PPP-ul, lichidul ce contine un nivel scazut de trombocite, dar unul ridicat de fibrinogen cu rol in formarea unei pelicule protectoare care ajuta la vindecarea rapida a traumatismelor, fiind aplicat precum o masca dupa procedura.

 

Rezultatele cu Magellan se vad dupa doua luni, fiind suficienta doar o singura sedinta pe an, datorita concentratiei de factori de regenerare de 7 ori mai mare, fata de cea obtinuta cu o centrifuga obisnuita.

AVANTAJE

Terapia Vampir este 100% naturala. Riscul de alergie este drastic redus, pentru ca vorbim de propriul sange ca substanta de tratament. Efectele adverse sunt aproape inexistente si daca exista (cum este cazul inrosirii pielii post injectare) ele sunt pasagere. 

PRETURI

Terapia vampir pentru scalp la CRONOS MED are un cost ce variaza in functie de metoda de injectare, precum si de sistemul de centrifugare a sangelui

de la 1.650 lei

Ce este terapia vampir pentru par?

Terapia vampir pentru par este o metoda naturala de stimulare a procesului de refacere a scalpului si a foliculilor pilosi. Aceasta metoda utilizeaza factorii de crestere ai propriului organism pentru a trata patologii ale scalpului, precum pierderea firelor de par. Tratamentul stimuleaza refacerea foliculilor pilosi si cresterea sanatoasa a firelor de par. Pentru atingerea unor rezultate optime, sunt necesare mai multe sedinte de tratament, numarul acestora fiind stabilit de catre specialistii Cronos Med, in cadrul unei consultatii amanuntite.

Cum decurge o sedinta de terapie vampir pentru par?

Dupa consultatie, medicul specialist de la Cronos Med iti propune un plan de tratament personalizat. In general, in cadrul unei sedinte de terapie vampir pentru par, ti se va preleva o cantitate mica de sange care va fi apoi centrifugat si prelucrat. Plasma obtinuta astfel este apoi injectata in scalp. La Cronos Med putem folosi terapia in doi pasi pentru rezultate optime. Astfel, medicul va folosi sistemul de microneedling medical pentru stimularea scalpului, iar apoi, cu ajutorul unui mezoinjector va introduce plasma din loc in loc. O sedinta de terapie vampir pentru scalp si par dureaza, in general, cel mult 60 de minute.

Care sunt beneficiile terapiei vampir pentru par?

Terapia vampir pentru par activeaza celulele si stimuleaza fibroblastii in producerea de colagen si elastina. De asemenea, terapia vampir pentru par stimuleaza angiogeneza, procesul de formare de noi vase de sange, stimuland astfel circulatia si accelerand procesul de regenerare a tesuturilor. Deoarece tratamentul foloseste propriul sange, sansele de aparitie a unor efecte secundare sunt minime. Studiile au demonstat ca aceasta terapie contribuie la cresterea densitatii parului si mareste diametrul firului de par. Pentru a descoperi daca acest tratament este o alegere optima in cazul tau, te asteptam la clinicile Cronos Med pentru o consultatie.