PREIME DERMAFACIAL

 

Préime DermaFacial este cel mai avansat sistem din lume pentru terapii faciale non-invazive si ofera cosmetologului posibilitatea personalizarii acestora, in functie de nevoile pielii fiecarui pacient, prin combinarea celor cinci tehnologii ale sistemului.

Préime DermaFacial a fost conceput de expertii in ingrijirea pielii pentru combinatii nelimitate de tratament.

Programati consultatie

Cum functioneaza?

Terapiile cu Preime DermaFacial presupun cinci etape efectuate cu cinci tipuri de tehnologii, la care sunt adaugate cocktailuri personalizate cu ingrediente de ultima generatie, Préime DermaCeuticals. Fiecare produs din gama Préime DermaCeuticals a fost formulat pentru a sustine si a imbunatati aspectul si sanatatea pielii.

cropped cronos med icon
1. AQUA B

  • Folosit sinergic cu solutiile personalizate de ingrijire a pielii din gama Préime DermaCeuticals, AquaB imbina miscarea in spirala cu tehnologia vacuumului. Aceasta curata, hidrateaza si pregateste pielea pentru urmatorul pas al terapiei.
cropped cronos med icon
2. VIBROX

  • Aceasta tehnologie inovatoare de microdermabraziune integreaza frecventa vibratiilor si lumina LED rosie pentru imbunatati semnificativ aspectul tonului si a texturii pielii. Aplicatorul VibroX este imbunatatit cu gelurile si podul Préime DermaCeuticals pentru a produce efectul Bohr, unde microbulele de CO2 maresc livrarea oxigenului in derm si sustin regenerarea
cropped cronos med icon
3. MICROT

  • MicroT foloseste tehnologia cu microcurenti pentru a stimula tonifierea musculara. Acesti mici curenti electrici netezesc pielea si stimuleaza muschii faciali pentru reducerea vizibila a laxitatatii pielii si reconturarea fetei.
cropped cronos med icon
4. COLAGEN+

  • Colagen + incalzeste uniform pielea la 39-42 °C, pentru stimularea productiei naturale de colagen si elastina ce sustin fermitatea si rejuvenarea
cropped cronos med icon
5. ULTRAB

  • Aceasta tehnologie cu ultrasunete termice de inalta frecventa ajuta la absorbtia transdermica a solutiilor Préime DermaCeuticals ce contin ingrediente active, pentru accelerarea retinerii umiditatii la nivelul pielii.

INDICATII

Terapiile cu Préime DermaFacial sunt 100% personalizabile, ceea ce inseamna ca sistemul poate fi folosit pe toate tipurile de ten. Protocoalele stabilite de specialistii care au dezvoltat platforma pot fi folosite pentru:

  • Ten acneic si obosit
  • Piele lipsita de vitalitate si luminozitate
  • Riduri fine si piele laxa

AVANTAJE

Pentru ca este o terapie 100% non-invaziva, nu necesita timp de recuperare, machiajul poate fi aplicat imediat dupa procedura si ofera tenului un aspect matasos, porii sunt curatati in profunzime, iar toate cremele sau serumurile aplicate ulterior sunt absorbite mai bine in piele.

PRET

O sedinta cu Préime DermaFacial porneste de la

549 de lei.