PREIME DERMAFACIAL

 

Préime DermaFacial este cel mai avansat sistem din lume pentru terapii faciale non-invazive si ofera cosmetologului posibilitatea personalizarii acestora, in functie de nevoile pielii fiecarui pacient, prin combinarea celor cinci tehnologii ale sistemului.

Préime DermaFacial a fost conceput de expertii in ingrijirea pielii pentru combinatii nelimitate de tratament.

Cum functioneaza?

Terapiile cu Preime DermaFacial presupun cinci etape efectuate cu cinci tipuri de tehnologii, la care sunt adaugate cocktailuri personalizate cu ingrediente de ultima generatie, Préime DermaCeuticals. Fiecare produs din gama Préime DermaCeuticals a fost formulat pentru a sustine si a imbunatati aspectul si sanatatea pielii.

cropped cronos med icon
1. AQUA B

  • Folosit sinergic cu solutiile personalizate de ingrijire a pielii din gama Préime DermaCeuticals, AquaB imbina miscarea in spirala cu tehnologia vacuumului. Aceasta curata, hidrateaza si pregateste pielea pentru urmatorul pas al terapiei.
cropped cronos med icon
2. VIBROX

  • Aceasta tehnologie inovatoare de microdermabraziune integreaza frecventa vibratiilor si lumina LED rosie pentru imbunatati semnificativ aspectul tonului si a texturii pielii. Aplicatorul VibroX este imbunatatit cu gelurile si podul Préime DermaCeuticals pentru a produce efectul Bohr, unde microbulele de CO2 maresc livrarea oxigenului in derm si sustin regenerarea
cropped cronos med icon
3. MICROT

  • MicroT foloseste tehnologia cu microcurenti pentru a stimula tonifierea musculara. Acesti mici curenti electrici netezesc pielea si stimuleaza muschii faciali pentru reducerea vizibila a laxitatatii pielii si reconturarea fetei.
cropped cronos med icon
4. COLAGEN+

  • Colagen + incalzeste uniform pielea la 39-42 °C, pentru stimularea productiei naturale de colagen si elastina ce sustin fermitatea si rejuvenarea
cropped cronos med icon
5. ULTRAB

  • Aceasta tehnologie cu ultrasunete termice de inalta frecventa ajuta la absorbtia transdermica a solutiilor Préime DermaCeuticals ce contin ingrediente active, pentru accelerarea retinerii umiditatii la nivelul pielii.

INDICATII

Terapiile cu Préime DermaFacial sunt 100% personalizabile, ceea ce inseamna ca sistemul poate fi folosit pe toate tipurile de ten. Protocoalele stabilite de specialistii care au dezvoltat platforma pot fi folosite pentru:

  • Ten acneic si obosit
  • Piele lipsita de vitalitate si luminozitate
  • Riduri fine si piele laxa

AVANTAJE

Pentru ca este o terapie 100% non-invaziva, nu necesita timp de recuperare, machiajul poate fi aplicat imediat dupa procedura si ofera tenului un aspect matasos, porii sunt curatati in profunzime, iar toate cremele sau serumurile aplicate ulterior sunt absorbite mai bine in piele.

PRET

O sedinta cu Préime DermaFacial porneste de la

530 de lei

Ce sunt terapiile Preime DermaFacial?

Terapiile cu platforma smart Preime DermaFacial sustin o buna functionare a pielii tale si ofera un aspect estetic imbunatatit prin combinarea a 5 tehnologii moderne. Tehnologia Aqua B curata si hidrateaza pielea, VibroX imbunatateste textura si stimuleaza regenerarea celulelor, iar MicroT reduce laxitatea si contureaza. Sistemul Preime DermaFacial cuprinde si terapia Colagen + ce sustine rejuvenarea pielii prin productia de colagen si elastina, si tehnologia cu ultrasunete UltraB care ajuta la o absorbtie crescuta a solutiilor Preime DermaCeuticals. Preime DermaFacial permite personalizarea tratamentelor, astfel incat cosmetologii de la Cronos Med sa iti poat oferi solutiile optime pentru tipul tau de piele si nevoile acesteia.

La ce ajuta Preime DermaFacial?

Dispozitivul Preime DermaFacial poate oferi o ingrijire completa a tenului, crescand nivelul de oxigenare a tesuturilor, dar si procesele naturale de reparare si vindecare. Specialistii nostri iti pot recomanda Preime DermaFacial pentru redarea vitalitatii si a luminozitatii pielii tale, pentru reducerea ridurilor si tonifierea pielii sau pentru imbunatatirea aspectului tenului acneic sau tern. Tipul tratamentului va fi stabilit in urma unei evaluari amanuntite care ii va permite medicului sa decida si care dintre tehnologiile oferite de acest dispozitiv sunt cele mai potrivite pentru tine, precum si numarul sedintelor de tratament necesare.

Care sunt avantajele tratamentului Preime DermaFacial?

Tratamentele estetice realizate cu ajutorul dispozitivului Preime DermaFacial sunt 100% non-invazive, pentru ca tu sa te bucuri de rezultate vizibile obtinute intr-un mod cat mai confortabil. Aceste tratamente sunt sigure si eficiente, iar tu nu vei avea nevoie de timp pentru recuperare. Datorita efectelor de imbunatatire a aspectului si a texturii pielii, te vei putea bucura de un ten hidratat, care arata mai luminos si mai stralucitor, astfel incat si aplicarea machiajului se poate face mai usor. Pentru a descoperi mai multe despre ce avantaje iti poate oferi acest tratament, vino in clinicile Cronos Med pentru o discutie cu specialistii nostri in domeniu.

Te-ar putea interesa si
Noutati

OBSENTUM x CRONOS MED

It’s a great day to have a great day! CRONOS MED x OBSENTUM, un parteneriat…
Noutati

KULTHO x CRONOS MED

  Primăvara începe cu vești bune!   CRONOS MED și KULTHO Forever Diamonds și-au unit…
slide extra love - cronos med
Noutati

Extra Love by Cronos Med

Februarie aduce mai multă iubire și multe oferte de dragoste… în toate clinicile Cronos Med!…