ULTRACEL Q+

Skin tightening si reconturare faciala non-invaizva HIFU

 

ULTRACEL Q+ este un sistem care are la baza tehnologia HIFU si este de trei ori mai rapid decat altele astfel de dispozitive disponibile pe piata. Non-invaziv, non-chirugical si cu rezultate vizibile este alegerea numarul unu a pacientilor care isi doresc o linie mandibulara definit, fara asa-numitele „falcute de buldog”, o piele liftata, efect de skin tightening atat pe fata, cat si pe corp.

Programati consultatie

Cum functioneaza?

ULTRAcel Q+ foloseste ultrasunete focalizate de inalta intensitate (HIFU) pentru a remodela nechirurgical si a contura zone de pe fata si corp. Patrunde adanc in piele si tesutul adipos, astfel incat productia de colagen nou sa fie stimulata. De asemenea, ultrasunetele realizeaza un efect lipolitic localizat, adica de topire a grasimii, ceea ce inseamna ca putem scapa de depozitele mici adipoase de sub barbie sau din zona obrajilor.

Indicatii

ULTRAcel Q+ este eficient pentru liftingul si strangerea pielii lasate de pe fata si corp, precum si pentru conturarea chipului. In plus, datorita stimularii cascadei de colagen nou, calitatea pielii este vizibil imbunatatita.

Ce rezultate obtinem cu Ultracel Q+?

Tehnologia livreaza rezultatele pe parcursul timpului si se imbunatatesc in decurs de trei luni de la tratament.

 

ULTRAcel Q+ este eficient chiar si dupa o singura sesiune, insa pentru efecte mai accentuate si de durata, pot fi necesare mai multe sedinte.

Avantaje

  • Terapia cu Ultracel Q+ nu este dureroasa, iar pentru un confort suplimentar, pacientului ii este aplicata o crema anestezica inainte de procedura
  • Dupa procedura pacientul isi poate relua activitatile normale, o usoara inflamatie si roseata in zona pe care a actionat dispozitivul este fireasca, insa acestea dispar in decurs de cateva ore
  • O sedinta dureaza aproximativ 40 de minute

PRETURI

O sedinta de tratament cu Ultracel Q+ porneste de la

500 de lei.