CUM SE REALIZEAZA INJECTAREA?

Tratamentul barbiei duble poate fi realizat acum si non-chirurgical.

La CRONOS MED va oferim doua tipuri de produse, Sagoni Melt si Cellutrix, ambele avand acelasi principiu de functionare: injectarea in zona submandibulara a unei solutii care distruge celulele grase, acestea fiind ulterior eliminate prin sistemul limfatic si circulator, fara a afecta functia hepatica.

CUI II ESTE RECOMANDATA LIPOLIZA PENTRU GUSA?

Tratamentul este ideal pentru persoanele care sunt nemultumite de aspectul de barbie dubla, indiferent de greutatea corporala.

RECUPERAREA DUPA INJECTIILE CARE ARD GRASIMEA

Vreme de 48 h post injectare pielea prezinta o oarecare roseata, sensibilitate si edem. Specialistii nostri va  recomanda purtarea patch-urilor Cluderm Face, care ajuta la eliminarea rapida a edemului si disparitia efectelor neplacute ale injectarii.

REZULTATELE

Incep sa fie vizibile in minimum doua saptamani, deoarece procesul de ardere si eliminare a grasimii se realizeaza in timp. Avantajul acestei proceduri este ca reduce definitiv grasimea sub-mandibulara, si chiar daca veti lua in greutate in viitor, zona barbiei nu va fi afectata deoarece din acea zona, celulele adipoase au fost eliminate.

PRETURI

PRETUL unei astfel de proceduri la CRONOS MED  si CRONOS BEAUTY variaza in functie de tipul de produs folosit:
Cellutrix – barbie dubla 850 lei sau treime inferioara + barbie dubla 1.200 lei
Sagoni – barbie dubla 950 lei sau treime inferioara + barbie dubla 1.300 lei
Pentru eliminarea totala a barbiei duble sunt necesare mai multe sedinte in functie de pacient. De obicei 3 sedinte sunt suficiente, cu un maxim de 6 pentru persoanele supraponderale.