Ultraformer III

ULTRAFORMER III este o procedura medicala de reintinerire a chipului, care foloseste ultrasunete focalizate de intensitate ridicata (HIFU).

Programati consultatie

Este vorba despre unde total inofensive, care se utilizeaza de foarte mult timp in medicina terapeutica, si care, atunci cand converg, emit o mare putere energetica. Una dintre aplicatiile cele mai cunoscute ale acestui tip de unde este ecografia.

CUM FUNCTIONEAZA?

In cazul ULTRAFORMER III, ultrasunetele focalizate produc un efect termic sub epiderma, realizand impacturi de coagulare pana la 4.5 mm sub piele, la nivelul sistemului musculo-aponevrotic superficial- partea fibroasa situata intre piele si muschii care sustin pielea fetei. Sub efectul caldurii, partea coagulata se strange, ducand astfel la netezirea pielii, ameliorarea texturii cutanate si micsorarea porilor.

 

Acest efect termic va activa productia de colagen si elastina, stimuland astfel procesul de regenerare a pielii. Tratamentul nu este dureros, insa poate crea un discomfort la nivelul epidermei.

cropped cronos med icon

PENTRU CE ZONE?

ULTRAFORMER III poate fi utilizat pentru zona fetei si a gatului dar si pe anumite zone ale corpului: zona peri-ombilicala, axila, brate, abdomen, coapse. Procedura se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, iar studiile arata ca este complet sigura iar procentul pacientilor satisfacuti de rezultate este de peste 96 %.

cropped cronos med icon

DUPA PROCEDURA

La finalul sedintei, care dureaza intre 30 si 60 de minute in functie de zonele tratate, pielea va prezenta o usoara roseata, care dispare intre 3 si 24 de ore.

INDICATII

Pacientul ideal are 40-50 ani, inceput de riduri in jurul ochilor si pe frunte, barbie dubla si pielea obrajilor usor lasata. Procedura nu este recomandata persoanelor foarte in varsta, cu pielea foarte imbatranita, pentru care este de preferat liftingul chirurgical.

AVANTAJE

 • non chirurgicala
 • non invaziva
 • fara timp de recuperare
 • fara cicatrice
 • rapida
 • rezultate de durata

CONTRAINDICATII

 • prezenta de placi sau dermatoze evolutive la nivelul zonei tratate
 • maladii auto-imune, epilepsie
 • probleme de coagulare a sangelui
 • persoane sub tratament anti-inflamator
 • sarcina

REZULTATE

Efectele dureaza intre 18 si 24 de luni, iar ideala este o sedinta de intretinere o data pe an. Spre deosebire de injectiile cu toxina botulinica si acid hialuronic, efectele nu sunt imediate, ci incep sa se vada in 2-3 luni, pentru atinge efectul maxim la 6 luni de la tratament.

PRETURI

PRETUL unei sedinte de tratament cu ULTRAFORMER III la CRONOS MED este de

 

2.500 RON pentru fata+gat
1.650 RON pentru linie mandibulara +barbie dubla
1.800 RON pentru zona subfesiera
2.500 RON per zona pentru mijloc, axila, brate, abdomen, coapse