Ultraformer III

ULTRAFORMER III este o procedura medicala de reintinerire a chipului, care foloseste ultrasunete focalizate de intensitate ridicata (HIFU).

Este vorba despre unde total inofensive, care se utilizeaza de foarte mult timp in medicina terapeutica, si care, atunci cand converg, emit o mare putere energetica. Una dintre aplicatiile cele mai cunoscute ale acestui tip de unde este ecografia.

CUM FUNCTIONEAZA?

In cazul ULTRAFORMER III, ultrasunetele focalizate produc un efect termic sub epiderma, realizand impacturi de coagulare pana la 4.5 mm sub piele, la nivelul sistemului musculo-aponevrotic superficial- partea fibroasa situata intre piele si muschii care sustin pielea fetei. Sub efectul caldurii, partea coagulata se strange, ducand astfel la netezirea pielii, ameliorarea texturii cutanate si micsorarea porilor.

 

Acest efect termic va activa productia de colagen si elastina, stimuland astfel procesul de regenerare a pielii. Tratamentul nu este dureros, insa poate crea un discomfort la nivelul epidermei.

cropped cronos med icon

PENTRU CE ZONE?

ULTRAFORMER III poate fi utilizat pentru zona fetei si a gatului dar si pe anumite zone ale corpului: zona peri-ombilicala, axila, brate, abdomen, coapse. Procedura se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, iar studiile arata ca este complet sigura iar procentul pacientilor satisfacuti de rezultate este de peste 96 %.

cropped cronos med icon

DUPA PROCEDURA

La finalul sedintei, care dureaza intre 30 si 60 de minute in functie de zonele tratate, pielea va prezenta o usoara roseata, care dispare intre 3 si 24 de ore.

INDICATII

Pacientul ideal are 40-50 ani, inceput de riduri in jurul ochilor si pe frunte, barbie dubla si pielea obrajilor usor lasata. Procedura nu este recomandata persoanelor foarte in varsta, cu pielea foarte imbatranita, pentru care este de preferat liftingul chirurgical.

AVANTAJE

 • non chirurgicala
 • non invaziva
 • fara timp de recuperare
 • fara cicatrice
 • rapida
 • rezultate de durata

CONTRAINDICATII

 • prezenta de placi sau dermatoze evolutive la nivelul zonei tratate
 • maladii auto-imune, epilepsie
 • probleme de coagulare a sangelui
 • persoane sub tratament anti-inflamator
 • sarcina

REZULTATE

Efectele dureaza intre 18 si 24 de luni, iar ideala este o sedinta de intretinere o data pe an. Spre deosebire de injectiile cu toxina botulinica si acid hialuronic, efectele nu sunt imediate, ci incep sa se vada in 2-3 luni, pentru atinge efectul maxim la 6 luni de la tratament.

PRETURI

PRETUL unei sedinte de tratament cu ULTRAFORMER III la CRONOS MED este de

 

2.500 RON pentru fata+gat
1.650 RON pentru linie mandibulara +barbie dubla
1.800 RON pentru zona subfesiera
2.500 RON per zona pentru mijloc, axila, brate, abdomen, coapse

Ce este tratamentul cu Ultraformer III?

Ultraformer III este un dispozitiv ce foloseste ultrasunete focalizate micro si macro (MMFU) pentru a produce un efect de lifting si conturare la nivelul fetei, al gatului si al anumitor regiuni ale corpului. Tratamentul cu Ultraformer III trimite fascicule de energie cu ultrasunete in zone tinta ale tesuturilor, imbunatatind fermitatea pielii si ajutand la eliminarea celulelor adipoase din zonele respective, fara a afecta restul tesuturilor. Acest tratament estetic cu ultrasunete stimuleaza procesul natural de vindecare al organismului si producerea de colagen, oferind efecte vizibile ce dureaza pana la 24 de luni.

Cand este indicat tratamentul cu Ultraformer III?

Medicii nostri specializati in proceduri estetice te pot ajuta sa descoperi daca tratamentul estetic cu Ultraformer III este optim pentru nevoile tale. Tehnologia oferita de Ultraformer III este utila indeosebi persoanelor cu linii fine si riduri, barbie dubla sau piele usor lasata pe fata si corp. Daca iti doresti o piele cu un aspect intinerit sau conturarea anumitor zone ale fetei si corpului, te asteptam la Cronos Med. In cadrul unei consultatii amanuntite, medicii nostri iti vor face o evaluare si iti vor oferi un plan de tratament personalizat.

Care sunt beneficiile procedurilor cu Ultraformer III?

Datorita tehnologiei sale avansate, Ultraformer III ofera un tratament non-invaziv si care nu necesita timp de recuperare. Sedintele de tratament dureaza, in general, doar 15-40 de minute, iar efectele secundare sunt minime. Rezultatele incep sa apara in scurt timp si se potenteaza gradual, asigurand un aspect natural. In general, tratamentele realizate cu acest dispozitiv ofera un grad ridicat de satisfactie, atat pentru medic, cat si pentru pacienti. Te asteptam in clinicile Cronos Med pentru mai multe detalii.