NORDLYS

Sistem de ultima generatie ce combina tehnologia laser si IPL (lumina intens pulsata) cu multiple aplicatii, pentru tratamente estetice si dermatologice.

CE ESTE NORDLYS?

Nordlys este o platforma completa pentru reintinerirea pielii, tratamentul leziunilor vasculare, rozaceei si petelor pigmentare. O solutie integrata, care, cu ajutorul laserului si a pulsurilor sub-milisecunda, poate rezolva o gama larga de afectiuni dermatologice ale pielii.

CUM FUNCTIONEAZA NORDLYS?

Platforma multifunctionala, cu trei tehnlonogii distincte: Frax 1550, IPL si Nd:Yag

1. Laser Frax 1550

Acest tip de laser ofera posibilitatea de tratament non-ablativ pentru rejuvenare cutanata, tratamentul cicatricelor postacneice, cicatricelor chirurgicale si  vergeturilor.

 

2. Ellipse IPL

Sistemul IPL (lumina intens pulsata) este recunoscut pentru tratamente exceptionale de fotoreintinerire a pielii, precum si pentru tratamentele vasculare. Fotorejuvenarea cu tehnologia Ellipse IPL foloseste lungimi de unda si marimi de puls mai scurte, care ofera rezultate vizibile, in special in cazul pigmentarilor, dar si pentru imbunatatirea tonusului pielii.

 

Cu aceasta tehnologie putem trata pielea afectata de expunerea excesiva la soare, iar rezultatele sunt vizibile dupa doar cateva sedinte.

 

3. ND:YAG

Cel mai eficient laser pentru tratarea leziunilor vasculare, vase de sange sparte si pete port-wine (acele vasele de sange umflate care creeaza o colorare rosiatica-violet a pielii), vasele dilatate si onicomicoza (micozele unghiilor).

BENEFICII

Tratamentele realizate cu ajutorul platformei Nordlys au rezultate excelente in cazul acneei, melasmei, petelor pigmentare, leziunilor vasculare, precum si pentru eliminarea cicatricelor, reintinerire faciala, fermitate si tonus.

INDICATII

 1. Telangiectazii
 2. Pete de vin de porto (port-wine stains)
 3. Leziuni pigmentate benigne
 4. Leziuni vasculare benigne (ex: roseata difuza)
 5. Rozacee
 6. Poikilodermia de Civatte
 7. Acnee vulgara inflamatorie

CONTRAINDICATII

 1. Sarcina
 2. Alaptare
 3. Proliferare suspecta de celule
 4. Infectie activa in zona tratata
 5. Antecedente personale de orice tip de cancer, inclusiv cel cutanat la un interval mai mic de 5 ani
 6. Retinoizi sistemici cu sase luni inainte de procedura
 7. Medicatie fotosensibilizanta (retinoizi, antibiotice)
 8. Evitarea expunerii la soare atat inainte cat si dupa tratament
 9. Evitarea pielii bronzate pe zona de tratament

PRET

In functie de afectiunea sau de zona tratata, pretul unei sedinte Nordlys porneste de la

250 de lei.