Icoone Laser Med

Tehnologie de varf in remodelarea corporala
Preocuparea pentru un corp sanatos si armonios exista in fiecare dintre noi, in mod constant. Obtinerea rezultatelor dorite presupune perseverenta si disciplina, iar ultimul model Icoone Laser Med vine in sprijinul intregului proces de remodelare corporala.
Programati consultatie

CE ESTE ICOONE LASER MED?

Cea mai recenta tehnologie Icoone LASER MED regenereaza in profunzime tesuturile, prin stimularea numita “Multi Micro Alveolar Stimulation” si tehnologia laser ultraperformanta. Rezultatele sunt vizibile atat din punct de vedere estetic (pielea isi recapata supletea, elasticitatea, aspectul sanatos), cat si din punct de vedere al sanatatii tesutului, la nivel de epiderma.

 

Laserul incorporat este dotat cu lumina de led ce actioneaza la nivelul porilor celulari din membrane si activeaza mitocondriile. Acest procesul imbunatateste oxigenarea la nivel celular, stimuleaza tesutul prin actiunea de drenaj limfatic si lipoliza.

CE INDICATII ARE?

  • REJUVENAREA PIELII PRIN ACTIUNEA LED-ULUI – productia de colagen si elastina este stimulata prin imbunatatirea circulatiei la nivel limfatic. De asemenea, in cazurile postoperatorii, tehnologia cu led ajuta considerabil la vindecarea tesuturilor si cicatrizarea acestora, reducand inflamatia si durerile post operatorii.
  • (RE)MODELAREA CORPORALA CU AJUTORUL LASERULUI – noul model stimuleaza celula de grasime si actioneaza asupra metabolismului propriu (prin lipoliza). Celulita este diminuata in mod vizibil, corpul este tonifiat, iar circulatia sangelui este reactivata prin drenajul limfatic.

BENEFICII

  • Sistem 100% non-invaziv
  • Nu necesita timp de recuperare
  • Intoarcerea la activitatile obisnuite este imediata

ICOONE LASER MED ofera o gama diversificata de proceduri, datorita accesorilor in plus care pot fi folosite pe maini si fata.

PRET

O sedinta cu ICOONE LASER MED costa

300 de lei.