Icoone Laser Med

Tehnologie de varf in remodelarea corporala
Preocuparea pentru un corp sanatos si armonios exista in fiecare dintre noi, in mod constant. Obtinerea rezultatelor dorite presupune perseverenta si disciplina, iar ultimul model Icoone Laser Med vine in sprijinul intregului proces de remodelare corporala.

CE ESTE ICOONE LASER MED?

Cea mai recenta tehnologie Icoone LASER MED regenereaza in profunzime tesuturile, prin stimularea numita “Multi Micro Alveolar Stimulation” si tehnologia laser ultraperformanta. Rezultatele sunt vizibile atat din punct de vedere estetic (pielea isi recapata supletea, elasticitatea, aspectul sanatos), cat si din punct de vedere al sanatatii tesutului, la nivel de epiderma.

 

Laserul incorporat este dotat cu lumina de led ce actioneaza la nivelul porilor celulari din membrane si activeaza mitocondriile. Acest procesul imbunatateste oxigenarea la nivel celular, stimuleaza tesutul prin actiunea de drenaj limfatic si lipoliza.

CE INDICATII ARE?

  • REJUVENAREA PIELII PRIN ACTIUNEA LED-ULUI – productia de colagen si elastina este stimulata prin imbunatatirea circulatiei la nivel limfatic. De asemenea, in cazurile postoperatorii, tehnologia cu led ajuta considerabil la vindecarea tesuturilor si cicatrizarea acestora, reducand inflamatia si durerile post operatorii.
  • (RE)MODELAREA CORPORALA CU AJUTORUL LASERULUI – noul model stimuleaza celula de grasime si actioneaza asupra metabolismului propriu (prin lipoliza). Celulita este diminuata in mod vizibil, corpul este tonifiat, iar circulatia sangelui este reactivata prin drenajul limfatic.

BENEFICII

  • Sistem 100% non-invaziv
  • Nu necesita timp de recuperare
  • Intoarcerea la activitatile obisnuite este imediata

ICOONE LASER MED ofera o gama diversificata de proceduri, datorita accesorilor in plus care pot fi folosite pe maini si fata.

PRET

O sedinta cu ICOONE LASER MED costa

300 de lei.

Ce este Icoone Laser Med?

Icoone Laser Med este un sistem ce foloseste tehnologie de ultima generatie, lumina LED si laser pentru a stimula regenerarea tesuturilor si a contribui la remodelarea corporala. Tratamentul cu Icoone Laser Med actioneaza la nivelul membranelor celulare si stimuleaza activitatea mitocondriilor, imbunatatind oxigenarea celulara. Totodata, aceste proceduri estetice stimuleaza si productia de colagen si elastina si imbunatatesc microcirculatia venoasa si limfatica, ajutand tesuturile sa se vindece mult mai rapid. Componenta laser a dispozitivului Icoone Laser Med activeaza procesul de lipoliza, reducand celulita si contribuind la tonifierea corpului si obtinerea unei pieli cu un aspect ferm si intinerit.

Cat de des se pot efectua procedurile estetice cu Icoone Laser Med?

In functie de tipul de piele si nevoile acesteia, medicii nostri de la Cronos Med vor stabili daca tratamentul estetic cu Icoone Laser Med este alegerea optima pentru tine si vor propune un plan de tratament personalizat. Sistemul Icoone Laser Med poate fi folosit pentru o gama variata de aplicatii, de la tratamentul celulitei, la rejuvenarea pielii, reducerea ridurilor si drenajul limfatic, asa ca si numarul si frecventa tratamentelor necesare pot varia. In general, un ciclu de tratament complet cuprinde 10 sedinte. Se pot realiza 2-3 sedinte pe saptamana timp de 4 saptamani, urmate de 1-2 sedinte pe luna pentru intretinere, insa medicul tau va adapta tratamentul la nevoile tale.

In cat timp se vad rezultatele?

Rezultatele tratamentului cu Icoone Laser Med pot deveni vizibile inca de la prima sedinta, insa este nevoie sa urmezi un tratament complet pentru a vedea rezultatele optime. Terapeutul iti va oferi mai multe detalii despre numarul de sedinte recomandate si rezultatele la care te poti astepta. In functie de zona tratata si caracteristicile pielii tale, rezultatele pot aparea la scurt timp, sau poti avea nevoie de 10-15 sedinte cu Icoone Laser Med pe parcursul catorva saptamani pentru a atinge rezultatul final dorit. Programeaza-te la o evaluare corporala pentru mai multe detalii.