Excizia protezelor mamare

este o optiune chirurgicala pentru femeile care doresc sa revina la dimensiunea naturala pe care o aveau sanii lor inainte de o operatie de augmentare cu implant.

Programati consultatie

Motivele sunt diverse, de ordin functional sau estetic. Unele paciente considera ca implanturile nu li se mai potrivesc, altele doresc inlaturarea lor in momentul in care se impune o revizie a sanilor, si decid ca nu isi doresc inlocuirea implantului. Altele au dureri de spate ori ceafa, sau implanturile le impiedica sa aiba o activitate sportiva mai sustinuta. Indiferent de motiv, in cadrul consultatiei cu chirurgul plastician se vor lua in calcul aceste motive si vi se va oferi o solutie adaptata cazului dumneavoastra, care sa va satisfaca pe termen lung.

CANDIDATA IDEALA

la operatia de excizie a protezelor mamare trebuie sa fie sanatoasa, sa aiba asteptari realiste in ce priveste rezultatele procedurii si sa fie nefumatoare, sau sa inceteze sa fumeze cu cel putin 6 luni inainte de operatie.
Exista putine situatii in care este mai bine pentru pacienta sa isi pastreze implanturile. Este cazul in care sanii au fost foarte mici initial, si implanturile folosite au realizat o augmentare considerabila a bustului.

Uneori in astfel de cazuri pielea sanului s-a subtiat, astfel incat areola are nevoie de implant pentru sustinere.

 

Singura modalitate prin care puteti afla daca va calificati pentru operatia de excizie a protezelor mamare este sa va programati la o consultatie.

CE TIP DE PROCEDURA?

Excizia protezelor nu trebuie sa fie singurul dumneavoastra scop. Ideal este sa gasiti impreuna cu chirurgul plastician o solutie prin care sa obtineti rezultatele dorite si sa fiti multumita cu noul dumneavoastra aspect.

 

De asmenea, in anumite cazuri, inlaturarea implantelor mamare este insotita de proceduri aditionale care sa va asigure rezultatul estetic dorit. Este vorba fie despre o MASTOPEXIE fie de un TRANSFER AUTOLOG DE GRASIME.

DUPA OPERATIE

In zilele imediat urmatoare operatiei, va puteti astepta la ceva edeme si vanatai, si veti simti un discomfort.

 

Va trebui sa folositi un sutien special de compresie. Va veti putea intoarce la lucru in cateva zile

REZULTATE

NU va asteptati ca sanii dumneavoastra sa isi recapete imediat forma si marimea anterioara implantelor. Uneori, sanii par dezumflati imediat dupa operatie, pana ce pielea isi revine la forma initiala, in aproximativ o luna. Peste jumatate din femei necesita o procedura aditionala (MASTOPEXIE) pentru ca sanii lor sa arate asa cum aratau inainte de implant.

PRETURI

PRETUL EXCIZIEI DE PROTEZE, simple, la CRONOS MED este de 2000 de euro, putand urca pana la 5000 de euro in cazul in care este dublata de o MASTOPEXIE.