Terapia Vampir – O-Shot®

Corpul uman are o capacitate remarcabila de a se vindeca. Regenerarea tesuturilor se realizeaza prin productia naturala de celule, iar Terapia Vampir reprezinta un concentrat de trombocite, bogate in proteine ​​bioactive, care elibereaza factori de crestere pentru a stimula regenerarea celulara si pentru a accelera repararea tesuturilor.

 

Beneficiile Terapiei Vampir au fost utilizate initial in vindecarea ranilor, stomatologie si tratamentul leziunilor sportive, dar acum au evoluat pentru a aborda problemele estetice, bunastarea/disfunctia sexuala, vezica urinara hiperactiva si incontinenta urinara. Terapia Vampir este unul dintre cele mai avansate si eficiente tratamente naturale pentru repararea celulara si intinerirea in intregul corp.

Ce este Terapia Vampir?

Terapia Vampir este in categoria tratamentelor autologe regenerative, ceea ce inseamna ca provine din propriul sange si poate stimula regenerarea celulara si repararea tesuturilor. Trombocitele, cand sunt activate, pot elibera factori de crestere si alte proteine.

Cum este obtinuta plasma pentru O-Shot?

O cantitate mica de sange este prelevat de la pacienta, apoi centrifugat intr-un sistem special conceput care separa trombocitele si plasma de restul sangelui. Trombocitele sunt izolate si apoi injectate inapoi in organism oriunde sunt necesare beneficiile lor.

Cum functioneaza O-Shot®?

Factorii de crestere si proteinele din concentratia mare de trombocite din terapia vampir activeaza la randul lor celulele regenerative si stimuleaza refacerea tesuturilor. In plus, au loc productia de colagen si formarea de noi vase de sange si ajuta in continuare la regenerarea organismului.

Cat dureaza procedura O-Shot®?

O-Shot® se face in cabinet si dureza aproximativ 60 de minute. Dupa procedura va puteti intoarce acasa la fel ca inainte. Activitatea sexuala poate fi reluata la aproximativ 4 ore dupa procedura, in aceeasi zi. O crestere a raspunsului sexual poate fi observata in cateva zile de la procedura.

REZULTATE

  • Ameliorarea sau disparitia completa a durerii din timpul actului sexual
  • Cresterea capacitatii de a avea orgasme vaginale
  • Excitare mai mare in urma stimularii clitorisului
  • Un canal vaginal mai strans (daca era prea slabit inainte)
  • Un canal vaginal mai elastic (daca era prea strans inainte, de obicei dupa menopauza)
  • Piele mai tanara, mai fina la exterior (buzele vaginului)
  • Scaderea sau tratarea incontinentei urinare hiperactive si/sau a vezicii urinare
  • Orgasme mai puternice si mai frecvente
  • Cresterea lubrifierii vaginului

Riscuri

Deoarece plasma este extrasa din propriul sange, exista putine si doar minore efecte secundare. Acestea pot include mici sangerari sau vanatai, umflaturi si foarte rar infectii.

G-Shot®?

G-Shot® este un tratament simplu care se face in cabinet, efectuat sub anestezie locala, ce are ca efect intensificarea temporara a punctul Grafenburg (G-Spot) la femeile active sexual si cu functie sexuala normala.

Cum functioneaza G-Shot®?

Un specul special conceput este utilizat pentru a ajuta la administrarea unui filler din acid hialuronic direct in punctul G dupa anestezie locala. Acidul hialuronic este un ingredient comun care se gaseste in multe produse de ingrijire si se gaseste si in mod natural in intregul corp.

REZULTATE

G-Shot® mareste G-Spot. Injectia in sine dureaza aproximativ 8 secunde, intreaga procedura durand mai putin de 15 minute, iar efectele sale dureaza 3-5 luni. Rezultatele variaza de la femeie la femeie.

PRET

De la 1.500 de lei

Ce este terapia vampir?

Terapia vampir este o metoda de stimulare a regenerarii tesuturilor prin folosirea propriei plasme sanguina, imbogatita cu factori de crestere. Cunoscut si sub numele de terapie platelet-rich plasma, acest tratament presupune recoltarea unei cantitati de sange de la pacienta, care apoi centrifugata si prelucrata pana cand celulele rosii sunt separate. Astfel, se obtine plasma sanguina ce are un continut bogat de trombocite si factori de crestere. Aceasta plasma este injectata de catre medicu in zonele in care se doreste stimularea regenerarii celulare si, in general, este facuta sub anestezie locala. Terapia vampir stimuleaza productia locala de colagen si astfel incurajeaza refacerea tesuturilor si cresterea elasticitatii acestora.

Cum ajuta terapia vampir la stimularea regenerarii vaginale?

Injectarea de plasma la nivelul zonei genitale este o metoda moderna de stimulare a regenerarii vaginale, ce contribuie la refacerea tonusului, cresterea elasticitatii tesutului si imbunatatirea circulatiei la nivel local. Rejuvenarea vaginala prin terapia vampir contribuie la ameliorarea incontinentei urinare, cresterea gradului de lubrifiere naturala si atingerea unui nivel crescut de satisfactie sexuala. De asemena, specialistii de la Cronos Med recomanda acest tratament pacientelor care isi doresc un canal vaginal mai strans sau mai elastic si o imbunatatire a senzatiilor din timpul actului sexual.

Care sunt riscurile asociate procedurii de stimulare a regenerarii vaginale?

Stimularea regenerarii vaginale este, in general, bine tolerata deoarece plasma folosita pentru injectare este extrasa din propriul sange. Astfel, riscul aparitiei unor efecte secundare este minim. Totusi, este o procedura medicala si pot aparea anumite efecte secundare minore, precum echimoze (vanatai), edeme (umflaturi) sau mici sangerari. Acestea dispar, insa, in scurt timp dupa procedura. Pentru a afla daca regenerarea vaginala prin terapia vampir este recomandata pentru tine, este necesara o discutie cu specialistul in ginecologie estetica de la Cronos Med, pentru a obtine mai multe informatii si un plan de tratament personalizat.

Te-ar putea interesa si
Noutati

Combaterea celulitei: tratamente inovatoare și tehnologii de vârf pentru redefinirea pielii

Îți dorești o siluetă armonioasă și o piele netedă, fără imperfecțiuni? Chiar dacă ai un...
Noutati

De la transformare la restaurare: ghidul tău pentru a-ți recăpăta forma corpului după sarcină

Pe durata sarcinii, corpul tău parcurge o serie de etape importante, care vin la pachet...
Noutati

Opțiuni de tratament pentru hipoplazia mamară: de la terapii la chirurgie

Hipoplazia mamară poate fi o sursă de nesiguranță pentru multe femei. Din fericire, în prezent,...