DR. ANDREEA GHEORGHE

Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva
cropped cronos med icon
Dr. Gheorghe a finalizat rezidentiatul in anul 2018, in cadrul sectiei de chirurgie plastica a Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, loc in care timp de trei ani a tratat trauma, patologia cronica si reconstructiva.
cropped cronos med icon
A renuntat la sistemul medical de stat din dorinta de a profesa in conditii corespunzatoare care sa ii permita sa ofere pacientului tot ce are mai bun ca si chirurg: calitatea actului chirurgical si a tuturor serviciilor medicale furnizate si totodata, sa existe posibilitatea autodepasirii in permanenta ca specialist, atat teoretic cat si practic.

Mai mult

cropped cronos med icon
Este membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania, al Colegiului Medicilor al Municipiului Bucuresti si membru ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery)
cropped cronos med icon
Este pasionata de tot ceea ce inseamna chirurgia estetica pentru reintinerire faciala, dar in egala masura si chirurgia estetica pentru remodelarea corporala

Dna. dr. Gheorghe mi-a explicat de la inceput in ce consta operatia, cum se va desfasura si ce urmareste sa faca pentru a ajunge la o forma optima si naturala a sanilor. Am fost incantata ca stie atat de multe despre pielea pacientului bariatric, lucru foarte important in vederea operatiei cat si cu privire la ingrijirile ulterioare. Am ajuns la Cronos Med foarte increzatoare si am fost extrem de bine ingrijita, tot personalul m-a facut sa ma simt confortabil si in siguranta. Uimitor a fost ca nu am simtit deloc durere dupa operatie, iar usorul disconfort a durat mai putin de o saptamana. In continuare Dna Dr. Gheorghe urmareste cu grija evolutia post operatorie si eu sunt pur si simplu sunt incantata de rezultat! Dupa alaptarea a doi copii, o luare masiva in greutate si ulterior o slabire brusca, operatia mi-a redat increderea in mine, in feminitatea mea. Nu numai ca nu imi mai ascund bustul dar sunt mandra de el si de mine! Este o mare schimbare in viata mea si sunt recunoscatoare pentru forma minunata, naturala, tanara, pe care o are acum bustul meu! O a doua tinerete! ❤️

Adriana Georgescu

Recomand din inima! O echipa de profesionisti adevarati, incepand de la Receptie, asistente, medici ❤️ Dna. dr. Gheorghe Andreea este un medic extraordinar!!! Singura clinica din Romania de nota o mie, felicitari pentru tot domnul dr. Stan 😊 mii de multumiri!

Maria R Huian

Cand am mers la primul consult in Decembrie, eram speriata de ceea ce urma, dar discutand cu Dna. Dr. Andreea Gheorghe am plecat din clinica hotarata de a face acest pas/interventie. Decizia finala a fost ca urmare a intalnirii cu un om magic, acesta fiind Dna. Dr. Andreea Gheorghe. Multumesc!

Mihaela Dragut

PROGRAMATI O CONSULTATIE

Completati formularul de mai jos si va vom contacta pentru stabilirea detaliilor programarii solicitate

CONTACT

Adresa:
Str. Aron Cotrus, nr. 57, Bucuresti

 

Telefon:

021 9097

Programare online

Adresa:
Str. Promenada, Mamaia-Sat,
Constanta, 905701

 

Telefon:

021 9097

Programare onlineMai mult