Laserul Emerald

tratamentul de tip 360 de grade pentru eliminarea grasimilor
Tratamentele corporale destinate eliminarii tesutului adipos au devenit tot mai cautate in ultimii ani, atat de catre femei, cat si de catre barbati. Procedurile care promit rezultate impresionante sunt numeroase, insa nu toate sunt si sigure pentru sanatatea pacientilor. Laserul Emerald utilizeaza o tehnologie laser de ultima ora, este lipsit de reactii adverse, iar pacientul nu are nevoie de timp de recuperare dupa procedura.

CUM FUNCTIONEAZA

Laserul Emerald este un tratament estetic revolutionar, aprobat de FDA (Food and Drug Administration), din Statele Unite ale Americii. In vederea obtinerii aprobarilor, au fost realizate trei studii clinice de tip dublu orb (dublu mascat). Aceasta inseamna ca nici pacientii implicati in studiu, nici echipa medicala de cercetare nu au stiut care sunt persoanele care beneficiaza de tratamentul propriu-zis, respectiv care sunt acelea care primesc tratamentul placebo. Cercetarile au dovedit ca tratamentul cu laser Emerald nu provoaca reactii nedorite, dar si ca aceasta procedura genereaza cu aproape un sfert mai multa energie decat laserul clasic.

 

Laserul Emerald este o terapie cu laser rece (laser low sau laser green), care actioneaza prin emulsionarea grasimilor, fara a distruge celulele. Odata emulsionata, grasimea este transportata prin sistemul limfatic, sub forma de acizi grasi liberi, si directionata catre tesuturile musculare, unde va servi drept sursa de energie.

 

Dintre numeroasele avantaje ale tratamentului cu laserul Emerald, este important de retinut ca:

  • aceasta procedura este 100% non-invaziva;
  • nu exista diferente de temperatura;
  • este o procedura lipsita de disconfort, de durere.

Terapia cu laserul Emerald este un tratament estetic de tip 360 de grade, deoarece actioneaza asupra tesutului adipos, indiferent de zona pe care acesta este depus. Daca majoritatea tratamentelor se concentreaza pe abdomen si pe coapse, laserul Emerald poate fi utilizat cu succes si pentru grasimea depusa la nivelul bratelor, spatelui, gusei.

INDICATII

Laserul Emerald se adreseaza in mod special persoanelor cu IMC (Indicele de masa corporala) mai mare de 30, fara probleme grave de sanatate (cum ar fi cancerul), precum si pacientilor care au o rezistenta scazuta la durere. Nu se recomanda efectuarea tratamentului in cazul femeilor insarcinate sau al pacientilor cu epilepsie sau fotosensibilitate.

 

Pentru a ne asigura ca toti pacientii nostri beneficiaza de o informare corecta si completa, toate detaliile acestei terapii sunt discutate in cadrul unei consultatii cu unul dintre specialistii nostri. In timpul consultatiei, expertii Cronos Med va vor prezenta modul in care functioneaza laserul Emerald si va vor explica pasii pe care ii veti urma in timpul procedurii.

REZULTATE

Pacientii care au luat parte la studiile clinice premergatoare aprobarii FDA au inregistrat scaderi de pana la o medie de 15 centimetri (6 inch) in circumferintele mai mari. Este important de mentionat ca, pe perioada cercetarilor, pacientii implicati nu au tinut diete foarte restrictive si nici nu au facut mai multa miscare ca de obicei, tocmai pentru a nu interfera cu rezultatele studiilor clinice.

 

In plus, unii pacienti care urmeaza tratamentul cu laserul Emerald afirma ca se simt mai energici pe parcursul zilei si ca au observat o accelerare semnificativa a metabolismului. De asemenea, terapia cu laserul Emerald poate fi utila si in cazul persoanelor care nu au depozite de grasime vizibile, dar se confrunta cu depuneri lipidice pe suprafata organelor interne.

DURATA

O sedinta de terapie cu laserul Emerald dureaza aproximativ 30 de minute. In acest interval, pacientul sta culcat si schimba pozitia pe spate cu cea pe burta, pentru a permite laserului sa actioneze pe intreaga suprafata pe care o trateaza.

 

Deoarece laserul Emerald este lipsit de reactii adverse ori pericole pentru sanatatea pacientului, nu este necesara prezenta personalului medical pe durata procedurii. De asemenea, nu este nevoie de nicio pregatire inainte de procedura. La finalizarea acesteia, pacientul poate pleca imediat.

LASER EMERALD PRET

Pretul unei sedinte de tratament cu laserul Emerald este de

800 de lei.

Eficacitatea terapiei cu laser Emerald variaza, desigur, de la un pacient la altul, insa pentru a obtine rezultate satisfacatoare si de durata, se recomanda efectuarea a minimum 6 sedinte. In acest sens, specialistul care va va consilia este cel mai in masura sa aprecieze numarul optim de proceduri pe care sa le urmati.

Ce este si la ce ajuta laserul Emerald?

Laserul Emerald este un sistem laser verde utilizat pentru reducerea tesutului adipos de la nivelul intregului corp. Tratamentele cu laser Emerald folosesc o tehnologie moderna dezvoltata de Erchonia, cunoscuta ca laser rece sau laser de nivel scazut. Aceasta tehnologie tinteste excesul de tesut adipos si favorizeaza eliminarea acestuia prin intermediul sistemului limfatic. Remodelarea corporala cu laserul Emerald permite vizarea unor zone specifice ale corpului, unde tesutul adipos este dificil de indepartat prin metode clasice, precum dieta si exercitiile fizice. Datorita tehnologiei sale de ultima generatie, sistemul Emerald poate trata si persoanele cu un indice de masa corporala de peste 30.

Care sunt avantajele laserului Emerald?

Laserul Emerald ofera un tratament non-invaziv, ceea ce inseamna ca tu nu vei resimti disconfort sau durere pe parcursul sedintelor. Remodelarea cu laser Emerald este bine tolerata, nu produce efecte secundare si nu necesita timp pentru recuperare. In cadrul studiilor, rezultatele au fost dovedite si masurabile, indicand posibilitatea de scadere a circumferintei de aproximativ 15 cm. In timpul tratamentului, pielea si tesuturile tale nu vor resimti modificari de temperatura, ceea ce face ca intreaga procedura sa fie cat se poate de confortabila.

Cine poate beneficia de tratamentul cu laserul Emerald?

In general, tratamentul cu laser Emerald se adreseaza persoanelor cu o stare de sanatate buna care isi doresc sa reduca tesutul adipos din diverse zone ale corpului, precum abdomenul, coapsele, bratele sau spatele. De asemenea, laserul Emerald poate fi o optiune ideala pentru persoanele care au o toleranta scazuta la durere si prefera tratamentele non-invazive. Pentru a decoperi daca aceasta procedura te poate ajuta sa-ti remodelezi corpul si sa reduci circumferinta taliei sau a altor zone, programeaza-te pentru o consultatie cu specialistii in domeniul medicinei estetice de la Cronos Med. Dupa o evaluare amanuntita, medicii nostri iti vor oferi solutiile optime si un plan personalizat de tratament.