DR. MAHMOUD
DAOUD

Medic Specialist ORL si Chirurgie Cervico-Faciala
cropped cronos med icon
Nascut in Iordania, dar si cu cetatenie britanica, dr. Mahmoud Daoud a urmat medicina la Bucuresti, in Romania. Ulterior s-a mutat in Regatul Unit vreme de zece ani, acolo unde a profesat si a si studiat. S-a specializat in otorinolaringologie si chirurgie faciala la Royal College of Surgeons England, iar in prezent isi pregateste doctoratul in reconstructia valvei nazale la Institutul Prof. Dr. Dorin Hociota si face parte din echipa de chirurgie a dr. Constantin Stan la Cronos Med Bucuresti si Bacau.
cropped cronos med icon
Dr. Daoud a participat la numeroase training-uri internationale, a fost selectat pentru o bursa la Academia Europeana pentru Reconstructie si Chirurgie Faciala, unde a profesat alaturi de cei mai buni chirurgi din toata lumea.
cropped cronos med icon
Cu practica atat in Marea Britanie, cat si in Turcia, a publicat articole legate de rinoplastie in lucrari de prestigiu, precum cele universitare de la Oxford. De la rinoplastie si septoplastie la blefaroplastie, liftinguri faciale sau otoplastie, dr. Daoud este pasionat de toate interventiile si procedurile medicale si estetice, dar si reparatorii de la nivelul fetei.

INTERVENȚII

Chirurgicale

Consultatie ORL
80 euro
Endoscopie nazala
70 euro
Blefaroplastie inferioara bilaterala
2.800 euro
Blefaroplastie superioara
1.950 euro
Otoplastie
2.800 euro
Rinoplastie
5.050 euro
Rinoseptoplastie
de la 5.500 euro
Septoplastie
3.140 euro

Non-chirurgicale

Terapia Vampir
600 euro

I had a rhinoplasty surgery at Cronos Med in July 2021 and I would like to recommend it because the staff was really supportive and I appreciate their caring attitude. Dr. Daoud is a great person and an exceptional professional. From the first meeting I found him connected with the patient, very calm and passionate about his activity. The rhinoplasty surgery went great, the recovery period was easy, with no bruise and really no pain. I would recommend Dr. Daoud to whoever experiences breathing issues due to a deviated septum or who would simply want his nose to look better.

Loredana Raduta

Am fost azi consultat de dr. Mahmoud Daoud in scopul unei reconstructii de sept. Am primit cele mai bune sfaturi si mi-a inspirat multa incredere. Înainte am fost la mai multe clinici in Germania insa nici un dr. nu se ridica la nivelul doctorului Mahmoud Daoud. Profesionist e prea putin spus si mai presus de toate este un Om sufletist. RESPECT!!!

Nicanica Nicanica

In urma cu 14 ani am fost diagnosticata cu obstructie nazala si perforatie de sept nazal. Sangeram foarte des, noaptea faceam atacuri de panica, simteam ca ma sufoc. Dupa ani de tratamente fara rezultat, am ajuns la Cronos Med, la cabinetul domnului doctor Mahmoud Daoud. Desi stiam care sunt riscurile unei interventii, profesionalismul si felul de a fi al domnului doctor, mi-au inspirat incredere sa fac acest pas. Acum, la o luna dupa operatie, pot sa respir din nou, pot sa ma bucur de viata. Multumesc, Cronos Med! O echipa minunata, foarte atenti, foarte responsabili! Toata aprecierea si tot respectul!

Alecu Nicoleta

PROGRAMATI O CONSULTATIE

Completati formularul de mai jos si va vom contacta pentru stabilirea detaliilor programarii solicitate

CONTACT

Adresa:
Str. Aron Cotrus, nr. 57, Bucuresti

 

Telefon:

021 9097

Programare online

Adresa:
Str. 9 Mai nr. 32, Bacau

 

Telefon:

021 9097

Programare online