DR. ADINA VANDOR (DEGAN)

Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva
cropped cronos med icon
Dupa mai bine de 10 ani petrecuti in Statele Unite, dr. Adina Vandor s-a intors in Romania pentru a studia Medicina. Este un chirurg plastician pasionat de frumos ce isi doreste sa contribuie activ la cresterea calitatii actului medical.
cropped cronos med icon
Cu o parte importanta din viata traita in SUA, acolo unde chirurgia plastica si medicina estetica au devenit deja un mod de viata pentru multi dintre americani, dr. Vandor crede in abordarea empatica a pacientului si comunicarea fireasca.
cropped cronos med icon
Printre interventiile chirurgicale preferate ale dr. Vandor se numara rinoplastia si augmentarea mamara.

Recenzia mea pentru clinica Cronos Med si doamna dr. Vandor Adina este una extrem de pozitiva. Am avut o experienta excelenta in timpul intregului proces de augmentare mamara si sunt mai mult decat multumita de rezultatul final. De la prima consultatie, am fost impresionata de profesionalismul si competenta doamnei dr. Vandor. Ea mi-a explicat in detaliu toti pasii implicati in procedura si mi-a oferit raspunsuri clare la toate intrebarile si ingrijorarile mele. Mi-a dat incredere in abilitatile sale si am simtit ca sunt in maini sigure. In ziua operatiei, personalul clinicii a fost extrem de amabil si grijuliu, ceea ce mi-a diminuat anxietatea si mi-a creat un mediu confortabil. Procedura in sine a decurs fara probleme si am fost impresionata de atentia acordata detaliilor si de tehnica impecabila a doamnei doctor. Perioada post-operatorie a fost una mult mai usoara decat ma asteptam.
Recuperarea a fost rapida si fara complicatii semnificative. Am urmat sfaturile si instructiunile doamnei doctor cu atentie, iar rezultatul a fost cel pare care mi-l doream. Sunt extrem de multumita de rezultatul final al augmentarii mele mamare.
Forma si marimea noilor mei sani sunt exact ceea ce mi-am dorit si sunt in totala armonie cu proportiile corpului meu. Este o schimbare care mi-a crescut increderea in sine si ma simt mai multumita cu aspectul meu general. Recomand cu incredere clinica Cronos Med si pe doamna doctor Vandor Adina pentru oricine doreste sa aiba o experienta excelenta de augmentare mamara.

Carina Gosu

In urma cu 2 saptamani am avut o interventie chirurgicala de augmentare mamara, interventie facuta de doamna dr. Adina Vandor (Degan). Am ales sa fac acest lucru deoarece imi doream sa am un bust putin mai mare, cu un aspect natural, care sa sublinieze feminitatea mea. Am trait o experienta pozitiva pe parcursul intregului proces de augmentare mamara: intalnirea cu doamna doctor, determinarea dimensiunii implantului, interventia chirurgicala, consultatia post-operatorie si informatiile primite prin e-mail legate de acest proces.
Recomand cu incredere doamna dr. Adina Vandor (Degan) pentru profesionalismul pe care il demonstreaza, precum si pentru faptul ca a fost intotdeauna disponibila sa-mi raspunda la intrebari, atat in clinica, cat si prin telefon/WhatsApp.
Este o persoana extrem de competenta si amabila, si pentru mine a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o. Sunt extrem de incantata de rezultate.

Clara Ion

As da mai mult de 5 stele daca as putea. Am ales sa fac interventia de augmentare mamara la Cronos si chiar daca eram putin speriata de recuperare, de durere, de schimbare, dna dr Adina Degan, prin toate explicatiile dumneaei, prin toata rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada, prin zambetul dumneaei, mi-a dat incredere ca totul va fi bine, exact cum imi doresc. Si asa a fost. Intreg personalul este foarte, foarte amabil, doamnele asistente extrem de grijulii, a fost si e o placere sa revin aici. Dupa interventie durerile au fost comparabile cu o febra musculara in zona pieptului, recuperarea a fost neasteptat de rapida.
Pe tot parcursul acestei perioade am fost in contact permanent cu dna dr Degan ceea ce mi-a dat o stare de siguranta in plus. O recomand din tot sufletul, se simte ca stie si pune pasiune in ceea ce face. Rezultatul este minunat, la 3 luni de la interventie ma simt mai bine ca oricand. Multumesc!

Irina Aldea

Pentru interventia de augmentare mamara am ales-o pe dr. Adina Vandor (Degan), care mi-a schimbat viata, pot spune. Am fost multumita de la prima consultatie pana in prezent. M-am recuperat dupa interventie intr-un timp scurt si fara dureri. Toata experienta s-a dovedit a fi mult peste asteptarile mele si recomand cu mare incredere clinica si personalul ei minunat!

Fertu DD

Am avut in urma cu 4 saptamani o interventie de augmentare mamara in aceasta clinica. Doamna dr. Adina Degan mi-a fost alaturi in aceasta experienta si a facut ca totul sa fie peste asteptarile mele. Am avut incredere, am colaborat si acum ma bucur de un rezultat minunat! Recomand clinica si o recomand din tot sufletul pe doamna dr. Adina Degan. Multumesc pentru toata experienta traita!

Denisa S

Pentru interventia de augmentare mamara am ales-o pe dr. Adina Vandor (Degan), care mi-a schimbat viata, pot spune. Am fost multumita de la prima consultatie pana in prezent. M-am recuperat dupa interventie intr-un timp scurt si fara dureri. Toata experienta s-a dovedit a fi mult peste asteptarile mele si recomand cu mare incredere clinica si personalul ei minunat!

Fertu DD

Recomand cu drag. Doamna dr. Adina Degan este o draguta si o profesionista. O clinica foarte frumoasa 😍

Alina Ilea

Recomand cu drag. Doamna dr. Adina Degan este o draguta si o profesionista. O clinica foarte frumoasa 😍

Alina Ilea

„Servicii de nota 100, de la domnisoarele de la receptie (multumesc, Simona, pentru o ora intreaga de sfaturi utile si recomandari), atat de drăgute si amabile, pana la interiorul futurist, si nu mai vorbim de minunata dr. Adina Degan, careia ii megamultumesc pentru cele mai incredible and natural lips ever! Presimt ca voi dezvolta dependenta vizavi de serviciile acestei clinici de beauty and much more, si
abia astept sa urmez si celelalte proceduri programate: epilare definitiva cu laser (după eșecul Nomassvelo) criolipoliza si multe altele. Specialistii Cronos Med vor gasi solutii pentru orice problema, iar sinceritatea si profesionalismul de care dau dovada merita apreciate, in contextul actual, in care partea pecuniară pare sa dirijeze interesele multor activisti in domeniu. Recomand cu incredere si caldura, echipa domnului doctor Stan, mai bine de atat nu exista!”

Alina Ilea

PROGRAMATI O CONSULTATIE

Completati formularul de mai jos si va vom contacta pentru stabilirea detaliilor programarii solicitate

CONTACT

Adresa:
Str. Aron Cotrus, nr. 57, Bucuresti

 

Telefon:

021 9097

Programare online

Adresa:
Str. 9 Mai nr. 32, Bacau

 

Telefon:

021 9097

Programare online

Adresa:
str. Zaharia Stancu, nr. 8C

 

Telefon:

021 9097

Programare online