Reconturare mandibulara nechirurgicala cu acid hialuronic

Armonia, simetria inseamna frumusete. Prin reconturarea mandibulara nechirurgicala poti obtine trasaturi proportionate si echilibrate. De asemnea, este o solutie ideala atunci cand vrei sa modifici aspectul de barbie dubla.

Procesul nechirurgical de remodelare mandibulara

Reconturarea mandibulara nechirurgicala este o solutie minim invaziva care consta in injectarea unui filler pe baza de acid hialuronic, pentru redefinirea contururilor fetei. Cele mai bine cunoscute si mai frecvent folosite fillere sunt Juvederm sau Restylane, utilizarea lor prezentand garantia calitatii si durabilitatii. Este alegerea pe care o preferam pentru obtinerea unor rezultate excelente.

Beneficiile acidului hialuronic pentru remodelarea mandibulara

Procedeul de remodelare mandibulara prezinta urmatoarele beneficii:

  • Reduce efectul de pierdere de volum a partii inferioare a fetei, cauzat de inaintarea in varsta;
  • Accentueaza sau creeaza o forma simetrica a fetei;
  • Contureaza mandibula, evidentiind-o;
  • Echilibreaza un contur asimetric al mandibulei;
  • Imbunatateste proportiile la nivelul barbiei si a zonelor invecinate;
  • Contribuie la regenerarea tisulara si la un aspect mai elastic si mai ferm al pielii.
reconturare mandibulara acid hialuronic - cronos med

Contraindicatii

Avand in vedere faptul ca acidul hialuronic este un produs natural, procesul de remodelare a maxilarului cu acid hialuronic este unul bine tolerat de catre majoritatea persoanelor. Tratamentul este contraindicat in urmatoarele situatii:

  • Daca exista o infectie localizata la nivelul regiunii care urmeaza sa fie tratata;
  • Daca esti insarcinata sau alaptezi;
  • Daca ai un diagnostic de scleroza laterala amiotrofica sau de myasthenia gravis;
  • Daca ai o boala sau o infectie severa.

Rezultatele tratamentului de remodelare mandibulara

Rezultatele unui tratament de reconturare mandibulara devin stabile la aproximativ doua saptamani dupa efectuarea procedurii, odata ce s-a produs vindecarea completa a zonei.

 

In functie de zona injectata, de produsul folosit si de particularitatile organismului tau, rezultatele pot persista intre 9 si 18 luni.

reconturare mandibulara acid hialuronic - cronos med

Timp de recuperare dupa tratamentul cu acid hialuronic pentru linia mandibulara

Recuperarea dupa tratamentul cu acid hialuronic pentru linia mandibulara este relativ rapida si usoara. Durata estimata de catre medicul specialist este de aproximativ doua saptamani, timp in care dispar complet roseata si usorul edem al zonelor tratate. Acestea sunt simptome perfect normale. In perioada de recuperare, este de dorit sa eviti sauna, solarul, expunerea la soare si aplicarea de presiune pe zonele tratate.

Riscuri dupa reconturare mandibulara cu acid hialuronic

Cele mai frecvente riscuri ale procesului de reconturare mandibulara cu acid hialuronic sunt reprezentate de un usor disconfort local, insotit de roseata si de edem in zona de injectare. La unele persoane poate aparea si o senzatie de prurit, toate acestea disparand treptat in cateva ore, pana la cateva zile dupa efectuarea tratamentului.

Preturi reconturare mandibulara

Consulta lista de preturi pentru reconturarea mandibulara cu acid hialuronic aici:

Herastrau | Victoriei | Bacau | Iasi | Brasov | Constanta | Timisoara

Cum actioneaza acidul hialuronic asupra mandibulei?

Injectarea de acid hialuronic permite reconturarea mandibulei, combaterea efectelor pe care le are reducerea elasticitatii pielii, modeleaza conturului fetei si ofera fetei un aspect mai tanar. Acest proces de lifting nechirurgical poate remedia eventualele asimetrii ale zonei si contribuie la reconturarea fetei.

Cum se poate recontura mandibula fara operatie?

O solutie moderna si minim invaziva este injectarea unui filler pe baza de acid hialuronic. Odata stabilizat, el va determina evidentierea liniei maxilarului si modificarea intregului aspect al fetei.

Cat dureaza efectul tratamentului cu acid hialuronic pentru remodelarea mandibulara?

Efectele tratamentului de remodelare mandibulara cu acid hialuronic depind de produsul folosit si de anumite particularitati ale pacientului. In medie, efectele dureaza intre 9 si 18 luni.

Care este procesul de remodelare prin injectii cu acid hialuronic?

Primul pas in procesul de remodelare prin injectii cu acid hialuronic este discutia cu medicul specialist pentru a afla care sunt nevoile tale. In urma consultatiei, medicul va stabili un plan de tratament potrivit, apoi va incepe procedura. Inainte de procedura ti se va aplica o crema cu efect anestezic, pentru diminuarea senzatiilor asociate injectarii. Crema este indepartata dupa aproximativ 15 minute, cand are loc curatarea completa a tenului. In final, se realizeaza injectarea propriu-zisa, fie cu ajutorul unui ac lung, fie cu o canula speciala. Intregul proces dureaza intre 45 – 60 minute.

Cat costa o injectie cu acid hialuronic pentru reconturarea mandibulara?

In clinicile Cronos Med, pretul pentru 1 ml de acid hialuronic pentru remodelare mandibulara porneste de la 1800 lei. Pentru ca fiecare persoana este unica, tratamentul recomandat de catre medicul specialist este atent personalizat si adaptat nevoilor tale. Programeaza o consultatie completa in una dintre clinicile noastre moderne pentru a afla mai multe detalii.

Te-ar putea interesa si
Noutati

Combaterea celulitei: tratamente inovatoare și tehnologii de vârf pentru redefinirea pielii

Îți dorești o siluetă armonioasă și o piele netedă, fără imperfecțiuni? Chiar dacă ai un...
Noutati

De la transformare la restaurare: ghidul tău pentru a-ți recăpăta forma corpului după sarcină

Pe durata sarcinii, corpul tău parcurge o serie de etape importante, care vin la pachet...
Noutati

Opțiuni de tratament pentru hipoplazia mamară: de la terapii la chirurgie

Hipoplazia mamară poate fi o sursă de nesiguranță pentru multe femei. Din fericire, în prezent,...