Thread and lift

Liftingul minim-invaziv chirurgical cu rezultate permanente

Conceptul tineretii fara batranete ne pasioneaza pe toti si a curs multa cerneala pe aceasta tema in aproape toate culturile si epocile. Iar daca in final tineretea fara batranete ramane doar o utopie, evolutia medicinei estetice ne permite cel putin sa imbatranim frumos si cat mai tarziu posibil.

 

Daca in urma cu 20 de ani un lifting facial fara bisturiu, durere si timp de recuperare era de neconceput, iata ca astazi exista mai multe metode de lifting care nu necesita nici o operaie laborioasa, nici spitalizare, nici perioada de convalescenta.

 

Una din aceaste metode este Thread and Lift, care pe langa toate avantajele de mai sus, mai are unul: ofera rezultate de lunga durata.

 

Dar in acelasi timp, pe parcursul catorva luni, calitatea pieilii creste. Explicatia este urmatoarea: atunci cand pielea se lasa, odata cu ea se deplaseaza si vasele de sange comunicante, care o hranesc. Prin intinderea acestor vase de sange, diametrul lor se micsoreaza, ceea ce duce la o mai proasta irigare a pielii si deci, la diminuarea calitatii epidermei. Odata aceste vase de sange repozitionate, diametrul initial este restabilit, iar pielea irigata in mod corespunzator. Acest fenomen apare de obicei la 3-4 luni post interventie.

 

Fabricate din materiale biocompatibile durabile, rezistente la elongatie si lipsite de elasticitate, firele Infinite – Thread garanteaza efectul rezultatelor peste ani. Daca in cazul altor tehnici folosite rezultatele diminueaza cu 10 pana la 30% pe an, in cazul firelor Infinite – Thread nu s-a observat nici o modificare a acestora la 2 ani post-interventie. Efectul este cat se poate de natural, iar lipsa cicatricelor contribuie foarte mult la aceasta.

Interventia dureaza in jur de 1 ora, 1 ora si 15 minute, din care 15 minute necesare pentru ca anestezia sa isi faca efectul. Apoi, pacientul poate pleca acasa. Recuperarea este rapida, in maximum 3-8 zile dispare orice urma de edem sau hematom (care de altfel sunt foarte rare).

 

Termenul de “permanent” ne poate speria, uneori. De aceea, firele Infinite – Thread au fost concepute sa poata fi inlaturate oricand cu usurinta, chiar si la ani dupa interventie, fara nici un fel de sechele. Chipul pacientului va reveni pur si simplu la aspectul initial, odata cu scoaterea firelor.

Inlaturarea acestora este posibila datorita faptului ca integritatea lor este garantata in timp. O simpla injectie anestezica si firul este scos fara durere. Faptul ca acesta are o culoare violeta specifica il face imposibil de confundat cu tesuturile pielii, iar asta permite detectarea lui rapida. De asemenea, datorita structurii sale, firul Infinite – Thread nu migreaza. Simpla lectura a raportului intereventiei initiale permite specialistului localizarea rapida a firelor sub pielea pacientului.

 

In afara sarcinii, firele Infinite – Thread nu prezinta nici o contraindicatie. Este permisa expunerea la soare chiar imediat dupa interventie, iar folosirea laserului pentru tratarea petelor hyperpigmentare, de pilda, este perfect acceptabila.

 

Pacientul ideal are intre 30 si 60 de ani, indiferent de sex si poate fi fumator, deoarece procedura nu necesita vindecare. Sunteti un bun candidat indiferent daca ati beneficiat de un lifting chirugical inainte sau daca intentionati in viitor sa faceti unul. Si nu in ultimul rand, oricine poate beneficia de aceasta interventie indiferent de culoarea pielii, deoarece riscul formarii cicatricilor cheloide este inexistent.

PRETURI

La CRONOS MED, liftingul minim-invaziv chirurgical permanent Thread and Lift este realizat de Dr. Constantin Stan.
PRETUL acestei interventii este:

3.500€

Pentru cine este indicat lifting-ul chirurgical minim-invaziv prin metoda thread and lift?

Specialistii nostri in chirurgie estetica de la Cronos Med te pot ajuta sa descoperi daca procedura thread and lift este potrivita pentru nevoile tale. In general, liftingul minim-invaziv chirurgical realizat prin aceasta metoda este potrivit persoanelor cu varsta cuprinsa intre 35 si 55 de ani, cu o stare de sanatate buna si care isi doresc sa reduca semnele imbatranirii. De asemenea, liftingul cu fire permanente poate fi o solutie optima pentru persoanele cu diverse conditii medicale ce fac ca anestezia generala sa fie contraindicata, iar astfel nu pot opta pentru liftingul clasic.

Cat dureaza interventia thread and lift?

Procedura de lifting cu fire permanente se realizeaza rapid, si sub anestezie locala. Durata interventiei poate varia, in functie de particularitatile fiecarui caz.
Interventia dureaza in jur de o ora, o ora si 15 minute, din care 15 minute necesare pentru ca anestezia sa isi faca efectul. Dupa cateva ore de la interventie pacientul poate pleca acasa, iar recuperarea este rapida, in maximum opt zile dispare orice urma de edem sau hematom (care de altfel sunt foarte rare). Efectele procedurii thread and lift sunt vizibile imediat. Daca ai nevoie de mai multe informatii despre durata interventiei in cazul tau, programeaza-te chiar acum la o consultatie in clinicile Cronos Med pentru un plan de tratament personalizat.

Care sunt beneficiile procedurii thread and lift?

Spre deosebire de liftingul clasic, chirurgical, procedura thread and lift ofera riscuri minime si o recuperare mult mai rapida. De asemenea, liftingul cu fire permanente nu necesita o grija suplimentara, iar pentru rezultate potentate pentru calitatea pielii, aceasta procedura poate fi combinata cu mezoterapia sau cu terapia vampir. In general, aceasta metoda de lifting ofera un grad mare de satisfactie, permitandu-ti sa te bucuri de un aspect intinerit si un chip liftat, fara riduri pronuntate in zona mediana a fetei.