Terapii corporale

Laserul Emerald

tratamentul de tip 360 de grade pentru eliminarea grasimilor

Icoone Laser Med

Tehnologie de varf in remodelarea corporala

Epilarea definitiva – Motus AX
LPG Alliance
Endermologia CELLU M6
Ultraformer III
Criolipoliza

prin tehnologia Clatuu

Vergeturile
Endospheres Therapy
Comfort Line
RevolvX
Tesla Former FMS

Ce tipuri de terapii corporale gasesti la Cronos Med?

Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul chirurgiei si medicinei estetice, Cronos Med iti pune la dispozitie o gama variata de terapii corporale pentru ca tu sa te simti cat mai bine in pielea ta. In clinicile noastre de top poti opta pentru epilare definitiva, remodelare corporala non-invazive prin laser, criolipoloza si alte tehnologii de ultima generatie, precum si tratamente corporale pentru vergeturi, celulita sau piele cu tonus si fermitate scazute. Fie ca vrei sa reduci tesutul adipos din anumite zone, sa diminuezi aspectul vergeturilor sau pur si simplu sa te bucuri de o piele ferma si rejuvenata, Cronos Med iti vine in ajutor cu tratamentele corporale potrivit.

Care sunt beneficiile terapiilor corporale?

Tratamentele pentru corp disponibile la Cronos Med folosesc tehnologii de ultima generatie pentru a-ti oferi rezultate optime, fara efecte secundare si o recuperare rapida. Spre exemplu, variantele noastre de terapii pentru remodelare corporala asigura tratarea zonelor intr-un mod non-invaziv si fara disconfort sau durere. Astfel, nu vei avea nevoie de o perioada pentru recuperare si poti reveni la activitatile tale obisnuite in cel mai scurt timp.

Cand sunt contraindicate terapiile corporale?

Pentru a afla care din terapiile corporale de la Cronos Med sunt potrivite pentru nevoile tale, te asteptam la o consultatie specializata in clinicile noastre. In general, terapeutii nostri iti pot recomanda sa eviti aceste proceduri in cazul in care esti insarcinata, alaptezi sau ai anumite afectiuni, insa fiecare caz are particularitatile sale si este analizat cu atentie. Programeaza-te pentru o consultatie in cadrul careia ne poti comunica ce tip de tratament iti doresti si impreuna vom putea gasi o solutie optima pentru nevoile tale.

Te-ar putea interesa si
Noutati

Combaterea celulitei: tratamente inovatoare și tehnologii de vârf pentru redefinirea pielii

Îți dorești o siluetă armonioasă și o piele netedă, fără imperfecțiuni? Chiar dacă ai un...
Noutati

De la transformare la restaurare: ghidul tău pentru a-ți recăpăta forma corpului după sarcină

Pe durata sarcinii, corpul tău parcurge o serie de etape importante, care vin la pachet...
Noutati

Opțiuni de tratament pentru hipoplazia mamară: de la terapii la chirurgie

Hipoplazia mamară poate fi o sursă de nesiguranță pentru multe femei. Din fericire, în prezent,...