Transfer de grasime autologa pentru volumetrie faciala

Odata cu inaintarea in varsta, productia de colagen si elastina, precum si acidul hialuronic existent in organism, scad. Odata cu ele, scade si volumul nostru facial. Una dintre solutiile pe care vi le propunem la Cronos Med este restaurarea volumului facial prin transfer de grasime autologa. Avantajul major este faptul ca grasimea porprie este o varianta extrem de sigura si foarte naturala

CUM SE REALIZEAZA PROCEDURA?

Chirurgul identifica zonele “donator” si extrage grasimea necesara printr-o metoda speciala de  liposuctie, care impiedica distrugerea celulelor. Grasimea si lichidul obtinute sunt prelucrate, transformate in grasime pura si injectate ulterior in zonele care se doresc a fi remodelate, la nivelul fetei.

DUPA PROCEDURA

Puteti simti un discomfort lejer si observa usoare edeme la nivelul fetei si la nivelul zonei de unde v-a fost recoltata grasimea. Edemele si vanataile cauzate de liposuctie dureaza cateva zile, iar cele de pe fata maxim doua saptamani

REZULTATE

Aproximativ 50-65% din grefa de grasime va avea rezultate permanente, insa asta este variabil deoarece grasimea se poate resorbi in mod inegal, lasand loc asimetriei si necesitand revizuirea procedurii.
Motivul este faptul ca injectiile de grasime implica transferul de celule de grasime vii, care pentru a supravietui au nevoie de flux sanguin. Prea multe celule de grasime au tendinta sa supraaglomereze vasele de sange la nivelul fetei, astfel incat unele celule ajung sa nu mai primeasca acces adecvat la acestea. In acest caz, ele sunt reabsorbite de organism, nemaivand vitaminele, nutrientii si oxigenul necesare supravieturii.

PRET

Transferul de grasime la nivelul fetei costa

de la 3.000 €

In ce consta transferul de grasime autologa pentru volumetrie faciala?

Anumite zone ale fetei pot pierde din volum odata cu inaintarea in varsta. Transferul de grasime autologa pentru volumetrie faciala este o procedura estetica ce presupune extragerea grasimii din anumite zone ale corpului, prelucrarea acesteia pana la obtinerea grasimii nano sau micro pentru injectarea la nivelul fetei, in zonele care au nevoie de un plus de volum, dar si de regenerare. Deoarece sunt folosite propriile celule adipoase, injectiile cu grasime autologa ofera rezultate naturale cu efecte secundare minime. Pentru transferul de grasime autologa la nivelul fetei este nevoie doar de anestezie locala, procedura fiind una minim invaziva.

Cat dureaza procedura?

Durata acestei proceduri variaza in functie de dimensiunea zonei tratate, precum si de alte particularitati ale fiecarui caz. In general, transferul de grasime autologa pentru volumetrie faciala dureaza intre 30 si 45 de minute. La acestea se adauga si perioada de timp necesara pentru ca anestezia locala sa isi faca efectul. Te poti astepta ca intreaga procedura sa dureze cel mult 1-2 ore. Medicii de la Cronos Med iti vor oferi indicatii precise despre ingrijirea dupa injectiile cu grasime proprie pentru ca tu sa te bucuri de o recuperare cat mai usoara. Poti avea nevoie de cateva zile pana la o saptamana pentru recuperare.

In ce zone ale fetei poate fi transferata grasimea?

Restabilirea volumetriei faciale prin injectare cu grasime se face de obicei in zonele in care resorbtia depozitelor de tesut adipos este mai pronuntata, precum obrajii sau buzele. De asemenea, depresiunile ce pot aparea in zona tamplelor ca urmare a imbatranirii pot fi tratate cu ajutorul acestei proceduri. Grasimea proprie poate fi injectata si la nivelul fruntii, cearcanelor sau al barbiei. Zonele optime pentru injectare se stabilesc in cadrul unei consultatii amanuntite, cand medicii Cronos Med iti evalueaza volumetria faciala si iti ofera un plan de tratament personalizat. Pentru mai multe detalii, te asteptam la o consultatie.

Te-ar putea interesa si
Noutati

Combaterea celulitei: tratamente inovatoare și tehnologii de vârf pentru redefinirea pielii

Îți dorești o siluetă armonioasă și o piele netedă, fără imperfecțiuni? Chiar dacă ai un...
Noutati

De la transformare la restaurare: ghidul tău pentru a-ți recăpăta forma corpului după sarcină

Pe durata sarcinii, corpul tău parcurge o serie de etape importante, care vin la pachet...
Noutati

Opțiuni de tratament pentru hipoplazia mamară: de la terapii la chirurgie

Hipoplazia mamară poate fi o sursă de nesiguranță pentru multe femei. Din fericire, în prezent,...