Transfer de grasime autologa pentru volumetrie faciala

Programati consultatie

Odata cu inaintarea in varsta, productia de colagen si elastina, precum si acidul hialuronic existent in organism, scad. Odata cu ele, scade si volumul nostru facial. Una dintre solutiile pe care vi le propunem la Cronos Med este restaurarea volumului facial prin transfer de grasime autologa. Avantajul major este faptul ca grasimea porprie este o varianta extrem de sigura si foarte naturala

CUM SE REALIZEAZA PROCEDURA?

Chirurgul identifica zonele “donator” si extrage grasimea necesara printr-o metoda speciala de  liposuctie, care impiedica distrugerea celulelor. Grasimea si lichidul obtinute sunt prelucrate, transformate in grasime pura si injectate ulterior in zonele care se doresc a fi remodelate, la nivelul fetei.

DUPA PROCEDURA

Puteti simti un discomfort lejer si observa usoare edeme la nivelul fetei si la nivelul zonei de unde v-a fost recoltata grasimea. Edemele si vanataile cauzate de liposuctie dureaza cateva zile, iar cele de pe fata maxim doua saptamani

REZULTATE

Aproximativ 50-65% din grefa de grasime va avea rezultate permanente, insa asta este variabil deoarece grasimea se poate resorbi in mod inegal, lasand loc asimetriei si necesitand revizuirea procedurii.
Motivul este faptul ca injectiile de grasime implica transferul de celule de grasime vii, care pentru a supravietui au nevoie de flux sanguin. Prea multe celule de grasime au tendinta sa supraaglomereze vasele de sange la nivelul fetei, astfel incat unele celule ajung sa nu mai primeasca acces adecvat la acestea. In acest caz, ele sunt reabsorbite de organism, nemaivand vitaminele, nutrientii si oxigenul necesare supravieturii.

PRETURI

PRETUL unui transfer de grasime autologa pentru volumetrie facial la Cronos Med este de

2.500 - 3.000€