SYLFIRM X

Dubla tehnologie, radiofrecventa si microneedling

 

Sylfirm X este cea mai recenta inovatie in tehnologia de microneedling RP (puls ultrascurt repetat) care actioneaza doar asupra vaselor de sange si a tesuturilor anormale pentru tratarea selectiva a pigmentarii crescute si a leziunilor vasculare. De asemenea, este singurul dispozitiv de microneedling RF aprobat pentru tratarea in siguranta a neovascularitatilor, rozaceei si melasmei.

 

Sistemul poate fi aplicat in mod sigur si eficient si pentru estomparea cicatricelor postacneice, ameliorarea rosetei, minimizarea porilor, imbunatatirea texturii si a tonusului pielii.

Cum functioneaza Sylfirm X?

Sylfirm X foloseste microneedling Radio Repeated Pulse (RP) Regional Regeneration care vizeaza si trateaza cauzele care pot duce la melasma, rozacee si alte decolorari ale pielii. Cu ajutorul microelectrozilor, se creeaza un camp electromagnetic de energie care patrunde in derm, fara a leza tesutul.

 

Sistemul robotizat asigura aplicarea precisa si uniforma a electrozilor stratificati, pentru a ajunge la adancimea dorita, in timpul tratamentului. Prin acoperirea tuturor straturilor dermice, tratamentele sunt mai rapide, mai eficiente si mai confortabile pentru pacienti. In plus, medicul poate selecta modul de actiune dorit, in functie de obiectivul tratamentului.

Beneficiile dispozitivului Sylfirm X

Tehnologia Sylfirm X vine cu o serie de beneficii atat pentru medic, cat si pentru pacient:

 • Tratamentele sunt rapide
 • Disconfortul este minimal pentru pacient
 • Este minim-invaziv
 • Ofera rezultate vizibile imediat

Rezultate

 • Reduce liniile fine si semnele de imbatranire
 • Estompează cicatricele postacneice
 • Are efect de skin tightenting, datorita radiofrecventei
 • Reintinereste pielea si uniformizeaza textura
 • Stimuleaza productia de colagen
 • Improspateaza pielea din jurul ochilor si atenueaza culoarea inchisa din zona cearcanelor
 • Netezeste vergeturile proaspat formate

PRETURI

1.160 LEI (zona mica)
1.930 LEI (zona medie)
2.150 LEI (zona mare)

Ce este Sylfirm X?

Sylfirm X este un sistem pentru tratament al pielii ce foloseste radiofrecventa si microacele pentru a imbunatati aspectul si tonusul acesteia. Tratamentele estetice cu Sylfirm X pot corecta si aspectul cicatricelor, al leziunilor vasculare si al pigmentarii cauzate de rozacee. Prin actiunea sa duala, acest dispozitiv stimuleaza productia de colagen si procesul natural de vindecare a pielii si totodata diminueaza laxitatea pielii, oferind un efect de intinerire. Dispozitivul permite personalizarea tratamentului pentru a acoperi o gama variata de nevoi ale tenului.

Cum functioneaza microneedling-ul cu Sylfirm X?

Sylfirm X foloseste tehnologia de microneedling numita Regional Regeneration Radio Repeated Pulse (RP) pentru a actiona la nivelul vaselor de sange ce pot provoca melasma sau rozacee. Folosind un numar mare de micro-electrozi, acest dispozitiv creeaza un camp electromagnetic care actioneaza la nivelul stratului dermic fara a deteriora tesutul. Procedura de microneedling cu Sylfirm X ajunge cu usurinta la adancimea optima a tesutului, oferind rezultate naturale si cu o durabilitate sporita fata de tratamentele de microneedling clasic. O sedinta de tratament cu Sylfirm X dureaza, in general, 20-30 de minute, iar rezultatele pot incepe sa apara inca de la prima aplicare.

Care sunt beneficiile utilizarii Sylfirm X?

Rejuvenarea cu Sylfirm X este o procedura minim invaziva ce ofera rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt. Sylfirm X ofera mai multe moduri de tratament pnetru o adaptare cat mai precisa la nevoile pielii tale, iar disconfortul in timpul tratamentului este minimal, fiind folosita si o crema cu efect anestezic inainte de procedura. De asemenea, recuperarea in urma acestor terapii se realizeaza rapid pentru ca tu sa iti poti relua activitatile obisnuite in cel mai scurt timp. Rezultatele sunt durabile, iar realizarea unor sedinte de intretinere la intervalul de timp recomandat de medicul tau poate prelungi efectul obtinut. Te asteptam la o consultatie in clinicile Cronos Med pentru mai multe detalii.

Te-ar putea interesa si
Noutati

Combaterea celulitei: tratamente inovatoare și tehnologii de vârf pentru redefinirea pielii

Îți dorești o siluetă armonioasă și o piele netedă, fără imperfecțiuni? Chiar dacă ai un...
Noutati

De la transformare la restaurare: ghidul tău pentru a-ți recăpăta forma corpului după sarcină

Pe durata sarcinii, corpul tău parcurge o serie de etape importante, care vin la pachet...
Noutati

Opțiuni de tratament pentru hipoplazia mamară: de la terapii la chirurgie

Hipoplazia mamară poate fi o sursă de nesiguranță pentru multe femei. Din fericire, în prezent,...