Dermafrac

solutia ideala pentru a obtine o piele sanatoasa, cu textura si luminozitate imbunatatite, utilizand tehnica de microneedling combinata cu microdermabraziune si infuzie de serumuri reparatoare.

Programati consultatie

PENTRU CINE?

Tratamentele cu DERMAFRAC actioneaza asupra pielii imbatranite si/sau afectate de soare, asupra acneii, a porilor largiti, a ridurilor si liniilor fine, a hiperpigmentarii tegumentare si a cicatricilor superficiale.

 

DERMAFRAC intinereste, purifica, hidrateaza si lumineaza tenul, gatul, decolteul, bratele si mainile. Pentru rezultate optime, sunt necesare 6 sedinte, la 2-4 saptamani distanta.

CUM DECURGE PROCEDURA?

cropped cronos med icon

Dermabraziune,

cu ajutorul microcristalelor. Intensitatea microdermabraziunii este adaptata de la un pacient la altul, in functie de sensibilitatea pielii.

cropped cronos med icon

Microneedling,

realizat cu ajutorul unui roller echipat cu 180 de micro ace. Pielea este atrasa catre roller cu ajutorul unui sistem de vacuum, iar acele foarte fine patrund in epiderma. In mod simultan, dintr-un cartus atasat la roller se elibereaza profund in piele serumul revitalizant, prin canalele foarte fine create de microace.

Procedura nu este dureroasa, se poate realiza fara anestezie, iar senzatia este comparabila cu microdermabraziunea traditionala.

REZULTATELE

Se vad imediat dar se intensifica in timp, pe masura ce productia de colagen declansata de prcedura creste. Studiile demonstreaza ca acest tip de tratament este eficient, lipsit de riscuri si avantajos din punct de vedere economic.

PRETURI

PRETUL unei sedinte DERMAFRAC la  CRONOS MED porneste de la

700 de lei