DR. MIHAELA DANCAESCU

Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Reconstructiva
cropped cronos med icon
Dr. Dancaescu se remarca prin abordarea umana a fiecarui pacient si atentia la fiecare detaliu al interventiilor si procedurilor efectuate. Dr. Dancaescu a venit in 2018 in echipa de chirurgie a dr. Constantin Stan, unde a deprins cele mai avansate tehnici in chirurgia estetica si a continuat sa le perfectioneze pe cele microchirurgicale pentru operatiile reconstructive.
cropped cronos med icon
Practica in Spitalul de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu a ajutat-o dr. Mihaela Dancaescu sa dezvolte componenta puternic empatica in comunicarea medic-pacient. Colaborarea cu medicii chirurgi care ii sunt mentori au facut-o martora unor premiere medicale pentru Romania, in chirugia sanului, dar si in reconstructia complexa a penisului cu tesut propriu. Dintre interventiile reconstructive, reparatorii si plastice, dr. Dancaescu are o pasiune aparte pentru rinoplastii, otoplastii, blefaroplastii si labioplastii.

Clinica, la superlativ. Lucrez in domeniu, stiu ce inseamna tehnologie de varf, tehnici medicale avansate. Sanii pe care ii am acum mi-au schimbat viata. Nu sunt exagerati, dar sunt atat de frumosi! Doamna doctor Mihaela Dancaescu este nu doar un chirurg, ci si un medic extraordinar.

Maria

Am venit tocmai din Asia pentru o interventie la pleoapele superioare. Acolo am mai facut blefaroplastie inferioara, asa ca am venit in cunostinta de cauza. Pe doamna doctor Dancaescu nu o cunosteam, e adevarat ca am avut ulterior o revelatie legata de dumneaei si de profesionalismul. Dar am stiut ca vin la Cronos Med si la un medic din echipa doctorului Stan.

Suzana

Eu o iubesc pe doamna doctor. Pentru ca are rabdare, pentru ca a reusit sa ma ajute cu pielea asa cum nu au reusit mai multi specialisti dermatologi. Vin constant la tratamente injectabile, la peeling-uri, planuiesc si o interventie chirurgicala la dansa.

Elena

PROGRAMATI O CONSULTATIE

Completati formularul de mai jos si va vom contacta pentru stabilirea detaliilor programarii solicitate

CONTACT

Adresa:
Str. Aron Cotrus, nr. 57, Bucuresti

 

Telefon:

021 9097

Programare online

Adresa:
Str. General Constantin Coanda nr. 31,
Sector 1, Bucuresti

 

Telefon:

021 9097

(extensia 3)

Programare onlineMai mult

Adresa:
Str. 9 Mai nr. 32, Bacau

 

Telefon:

021 9097

Programare onlineMai mult

Adresa:
Str. Promenada, Mamaia-Sat,
Constanta, 905701

 

Telefon:

021 9097

Programare onlineMai mult