Marirea buzelor cu acid hialuronic

Buze feminine, senzuale, in armonie cu trasaturile chipului sunt visul multor femei. Daca esti una dintre ele te asteptam in clinicile noastre. Procedura de augmentare a buzelor cu acid hialuronic, realizata de medicii cu experienta, poate oferi rezultatele dorite.

Ce este marirea buzelor cu acid hialuronic?

Reconturarea si hidratarea buzelor cu acid hialuronic reprezinta una dintre cele mai dorite si cerute proceduri injectabile din medicina estetica.

 

Mici, mari, subtiri, in forma de inima sau rotunde, buzele ne definesc nu doar aspectul si atractivitatea. Sunt un sinonim al tineretii si al frumusetii, iar aspectul lor creste increderea de sine.

 

Odata cu varsta, dar si din cauza deshidratarii, a pierderii de colagen si elastina a pielii, si buzele isi pierd din volum si contur. Pentru ca vorbim de o zona sensibila, sunt extrem de importante experienta medicului injector, practica si tehnicile utilizate.

Tipuri de acid hialuronic pentru buze

Tipuri acid hialuronic pentru buze - cronos med

Fiecare pacient este unic, prin urmare oferta de produse de pe piata include mai multe tipuri de acid hialuronic pentru buze: mai vascos sau mai fluid, cu molecula mai mica sau mai mare. La Cronos Med folosim produse de cea mai buna calitate din gama Juvederm si Restylane.

 

Pentru a afla exact ce ti se potriveste te asteptam in clinicile noastre la o consultatie in urma careia vei primi un recomandari personalizate, care mentioneaza tipul de acid hialuronic folosit si cantitatea necesara pentru obtinerea celui mai bun rezultat.

 

Fa o programare chiar acum!

Beneficiile acidului hialuronic pentru marirea buzelor

Injectarea de acid hialuronic la nivelul buzelor ofera, in primul rand, un aspect mai echilibrat al fizionomiei. Procedura este rapida, nedureroasa, iar rezultatele sunt remarcabile. Procedura este indicata atunci cand:

 • Ai buzele uscate, subtiri, lipsite de vitalitate
 • Iti doresti buze pline, hidratate, conturate
 • Vrei sa corectezi mici asimetrii
 • Iti doresti un raport armonios intre buza superioara si cea inferioara

Procedura injectarii cu acid hialuronic in buze

Marirea buzelor se face cu un ac foarte fin, pentru minimizarea impactului asupra pielii. Acidul hialuronic se administreaza in cantitati infime, in puncte prestabilite in cadrul evaluarii medicale. Redefinirea buzelor se poate realiza si cu ajutorul unei canule speciale, orizontal, pe linia de contur. Pentru confortul pacientului, inaintea terapiei de aplica o crema anestezica, astfel incat procedura sa fie mai confortabila.

 

Durata procedurii variaza intre 15 – 30 minute.

Contraindicatii

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic nu este indicata:

 • Daca ai o infectie in zona gurii;
 • Daca esti insarcinata sau alaptezi;
 • Daca suferi de scleroza laterala amiotrofica sau myasthenia gravis;
 • Daca ai orice boala severa, cronica, infectioasa.

Timp de recuperare pentru procedura de augmentare a buzelor

Perioada de refacere post tratament este de doua-trei zile. In tot acest timp, zona va fi mai inflamata, cu edem minor, posibil si mici vanatai in punctele de injectare. Nu sunt permise consumul de alcool si alimente sarate sau picante, nici expunerea la caldura sau la sauna.

Riscuri dupa injectarea cu acid hialuronic pentru buze

Injectarea de acid hialuronic in buze este considerata o procedura sigura, riscurile fiind minore:

 

 • Mici sangerari locale;
 • Disconfort local sau sensibilitate;
 • Asimetrii sau migrarea filler-ului (in cazuri foarte rare).

In cadrul consultatiei, specialistii din echipa Cronos Med iti pot oferi toate detaliile in legatura cu procedura, riscurile sale potentiale, mijloacele de prevenire a acestora.

Rezultate

Rezultatele sunt vizibile atat dupa procedura, dar mai ales dupa disparitia inflamatiei din primele zile. Rezultatele pot dura pana la 9-12 luni post-tratament.

Preturi

Consulta lista de preturi pentru marirea buzelor cu acid hialuronic aici:

Herastrau | Victoriei | Bacau | Iasi | Brasov | Constanta | Timisoara

Care sunt riscurile si contraindicatiile augmentarii buzelor?

Procedura de augmentare a buzelor este considerata sigura. Riscurile acesteia sunt reprezentate de disconfortul si edemul local si, in cazuri rare, de aparitia asimetriilor ca urmare a migrarii fillerului. Medicul poate considera ca e mai bine sa amani efectuarea procedurii in cazul in care esti insarcinata, alaptezi, sau daca exista o infectie locala sau generala.

Cat costa injectarea cu acid hialuronic in buze?

Cat costa injectarea cu acid hialuronic in buze depinde de cazul particular al fiecarui pacient. Atunci cand vine vorba despre acid hialuronic buze, 1 ml de acid marca Juvederm sau Restylane este 1800 lei. Pentru o evaluare precisa a costurilor totale, programeaza o consultatie in clinicile Cronos Med.

Ce trebuie sa faci dupa injectarea cu acid hialuronic in buze?

Dupa injectarea cu acid hialuronic in buze, se recomanda evitarea exercitiilor fizice timp de 48-72 de ore pentru a evita aparitia vanatailor. De asemenea, trebuie evitate temperaturile extreme, sauna sau solarul. Hidrateaza-te corespunzator, mai ales in primele doua zile dupa injectare, si evita sa consumi alimente foarte sarate. Poti folosi comprese cu apa rece sau gheata pentru a grabi procesul de vindecare. Evita sa calatoresti cu avionul in primele 5 zile dupa injectare.

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic este permanenta?

Rezultatele procedurii de augmentare a buzelor cu acid hialuronic sunt vizibile la 2- 3 zile dupa tratament, odata cu disparitia completa a micului edem local si persista intre 9 – 12 luni.

 

Programeaza o consultatie cu un specialist din echipa Cronos Med, pentru o solutie personalizata!

Te-ar putea interesa si
Noutati

Combaterea celulitei: tratamente inovatoare și tehnologii de vârf pentru redefinirea pielii

Îți dorești o siluetă armonioasă și o piele netedă, fără imperfecțiuni? Chiar dacă ai un...
Noutati

De la transformare la restaurare: ghidul tău pentru a-ți recăpăta forma corpului după sarcină

Pe durata sarcinii, corpul tău parcurge o serie de etape importante, care vin la pachet...
Noutati

Opțiuni de tratament pentru hipoplazia mamară: de la terapii la chirurgie

Hipoplazia mamară poate fi o sursă de nesiguranță pentru multe femei. Din fericire, în prezent,...