Treci la conținutul principal
căutare
Noutati

NutriGen™ de la Fagron Genomics BV: analiza pentru managementul greutății

De către noiembrie 20, 2023Niciun comentariu
test nutrigen - cronosmed

În era informației și a descoperirilor medicale avansate, NutriGen™ de la Fagron Genomics BV reprezintă un pas înainte în domeniul nutriției personalizate, aducând în prim-plan conexiunile complexe dintre gene, nutriție și starea de sănătate. Acest articol exhaustiv explorează modul în care NutriGen™ oferă o abordare personalizată și avansată pentru managementul greutății, evidențiind beneficiile acestei analize în promovarea pierderii în greutate și menținerea unei stări optime de sănătate.

 

NutriGenomica: înțelegerea profundă a relației gene-nutriție-sănătate

NutriGenomica, o ramură a științei genomice, se concentrează asupra relației dintre gene, nutriție și sănătate. Excesul de greutate și obezitatea, în prezent provocări globale de sănătate, pot contribui la riscul crescut de boli precum diabetul, bolile de inimă și diverse tipuri de cancer. Într-o lume în care soluțiile personalizate devin cheia succesului în domeniul sănătății, NutriGen™ aduce o perspectivă inovatoare pentru gestionarea greutății.

 

NutriGen™ de la Fagron Genomics BV: tratament personalizat pentru pierderea în greutate

Fagron NutriGen™ nu oferă doar un răspuns general la gestionarea greutății; acesta propune tratament personalizat, adaptat la specificitățile genetice ale fiecărui individ. Cu un accent pe eficacitatea exercițiilor fizice, metabolismul carbohidraților, riscul deficiențelor de vitamine și capacitatea antioxidantă, NutriGen™ se situează la intersecția dintre genetica personală și sănătatea metabolică.

 

Durata estimată de procesare: 4-5 săptămâni de așteptare

NutriGen™ aduce la viață promisiunea nutrigenomicii într-un timp rezonabil. Durata estimată de procesare la Fagron este de 4-5 săptămâni, perioadă în care eșantionul de salivă și chestionarul pacientului sunt analizate în laboratorul Fagron Genomics din Barcelona. Această așteptare se transformă într-o investiție în sănătatea personală, având la final un raport complet și personalizat.

 

Recomandări calitative pentru stilul de viață și factorii de contribuție

NutriGen™ nu se rezumă la oferirea de date genetice; acesta vine și cu recomandări calitative privind stilul de viață și factorii care pot influența rezolvarea problemelor cauzate de excesul de greutate. De la modificări în dietă și exerciții până la practici de gestionare a stresului, NutriGen™ se transformă într-un ghid personalizat pentru un stil de viață sănătos.

 

Analiza genetică detaliată: 384 de variații genetice

Raportul de laborator generat de NutriGen™ analizează 384 de variații genetice, reliefând aspecte cheie precum:

 

  • Genetica Morfologică în Predispoziția Supraponderală: Comprenderi profunde ale structurii genetice care pot contribui la excesul de greutate.
  • Metabolismul Grăsimilor, Carbohidraților, Lipidelor, Glucidelor: O evaluare a modului în care organismul metabolizează diferitele componente nutritive.
  • Eficacitatea Exercițiilor Fizice: Cum răspunde organismul la activitatea fizică.
  • Procese Inflamatorii: Identificarea nivelului de inflamație și influența asupra greutății.
  • Intoleranțe/Sensibilități: Identificarea posibilelor sensibilități alimentare.
  • Dezechilibrele Proceselor de Detoxifiere: Cum organismul gestionează detoxifierea.

Compatibilitate genetică cu alimente și suplimente

Un alt aspect revoluționar al NutriGen™ este analiza compatibilității genetice a pacientului cu diferite grupe de alimente și suplimente. Raportul propune un plan de dietă personalizat din peste 850 de alimente, generat de un algoritm complex bazat pe genetica individuală, rezultate clinice și inteligență artificială.

 

Concluzii

NutriGen™ de la Fagron Genomics BV deschide ușa către o cunoaștere profundă a geneticii personale și a impactului acesteia asupra gestionării greutății. Cu o abordare nutrigenomică avansată, NutriGen™ nu numai că identifică cauzele subiacente ale excesului de greutate, ci și propune soluții personalizate, transformând procesul de pierdere în greutate într-o călătorie individuală și durabilă către o sănătate optimă.

Te-ar putea interesa si
acne test - cronosmed
Noutati

AcneTest™ de la Fagron Genomics BV: O analiză revoluționară pentru combaterea acneei și cicatricilor post-acnee

Problemele cu erupțiile acneice și semnele post-acnee afectează milioane de oameni din întreaga lume, influențând…
trichotest - cronos med
Noutati

TrichoTest™ de la Fagron Genomics BV: o soluție inovatoare pentru problemele cu părul și scalpul

În lumea agitată în care trăim, stresul, dietele drastice și diverse afecțiuni pot afecta sănătatea…
telo test fagron - cronos med
Noutati

TeloTest™ de la Fagron Genomics BV stabilește vârsta biologică

LUNGIMEA TELOMERILOR   –  Lungimea telomerică este unul dintre cei mai relevanți biomarkeri legați de îmbătrânirea…

Lasă un răspuns

Închideți meniul