Treci la conținutul principal
căutare
Noutati

TeloTest™ de la Fagron Genomics BV stabilește vârsta biologică

De către noiembrie 20, 2023Niciun comentariu
telo test fagron - cronos med

LUNGIMEA TELOMERILOR   –  Lungimea telomerică este unul dintre cei mai relevanți biomarkeri legați de îmbătrânirea corpului. Capacitatea de a menține telomerii mai lungi este legată de creșterea duratei de viață și de întârzierea dezvoltării bolilor legate de înaintarea în vârstă.

 

Fagron TeloTest™ măsoară lungimea telomerilor pentru a cuantifica gradul de îmbătrânire celulară a organismului.

 

Durata estimată de procesare la Fagron – 4-5 săptămâni după ce proba (de salivă) și chestionarul au fost primite în laboratorul Fagron Genomics din Barcelona.

Recomandările calitative privind stilul de viață și factorii care pot contribui la rezolvarea problemelor îmbătrânirii celulare.

 

Raportul de laborator va indica compatibilitatea genetică a pacientului cu unele substanțe utilizate în farmacologie pentru tratarea îmbătrânirii celulare și va propune tratamente personalizate, cu compuși benefici din categoriile: ingrediente active farmaceutice (API) care simplifică rutele metabolice, substanțe fito-chimice, antioxidanți, aminoacizi, vitamine, minerale.

 

TeloTest™ de la Fagron Genomics BV: descoperă secretul longevității celulare

În lumea modernă, unde tehnologia și medicina se împletesc pentru a oferi soluții inovatoare pentru sănătate, Fagron Genomics BV aduce în prim-plan TeloTest™, o analiză ce dezvăluie secretele biologice ale organismului, concentrându-se asupra lungimii telomerilor și impactului acesteia asupra procesului de îmbătrânire celulară. Descoperă cum această analiză revoluționară poate oferi o perspectivă clară asupra gradului de îmbătrânire celulară și îți poate ghida alegerile pentru un stil de viață sănătos și personalizat.

 

Lungimea telomerilor: un biomarker esențial al îmbătrânirii

Telomerii, structurile repetitive la capetele cromozomilor, au devenit un subiect de cercetare intens în legătură cu procesul de îmbătrânire. Lungimea telomerică este considerată un biomarker esențial, indicând nu doar gradul de îmbătrânire celulară, ci și predispoziția la dezvoltarea unor boli asociate cu înaintarea în vârstă. Capacitatea de a menține telomerii mai lungi este asociată cu o durată de viață mai mare și cu o întârziere a apariției bolilor legate de vârstă.

 

TeloTest™ de la Fagron Genomics BV: o analiză detaliată a îmbătrânirii celulare

Fagron TeloTest™ se află în fruntea cercetărilor legate de biologia moleculară, măsurând lungimea telomerilor pentru a oferi o perspectivă cuantificată asupra îmbătrânirii celulare a organismului. Acest test avansat se bazează pe analiza genetică, permițând o evaluare precisă și personalizată a stării telomerilor.

Durata estimată de procesare la Fagron este de 4-5 săptămâni după ce proba de salivă și chestionarul ajung în laboratorul din Barcelona. Această perioadă asigură o analiză atentă, rezultând într-un raport complet și personalizat pentru fiecare pacient.

 

Recomandări pentru un stil de viață anti-aging

TeloTest™ nu se oprește doar la oferirea informațiilor privind lungimea telomerilor; acesta vine și cu recomandări personalizate privind stilul de viață și factorii care pot influența pozitiv îmbătrânirea celulară. Aceste recomandări calitative permit pacienților să adopte practici și obiceiuri care să susțină sănătatea și longevitatea celulară.

 

Analiza genetică și compatibilitatea cu tratamentele anti-aging

Raportul de laborator generat de TeloTest™ nu numai că identifică gradul de îmbătrânire celulară, dar și analizează compatibilitatea genetică a pacientului cu diverse substanțe utilizate în farmacologia pentru tratarea îmbătrânirii celulare. Acestea includ:

  • Ingrediente Active Farmaceutice (API): Simplifică rutele metabolice pentru a sprijini funcționarea optimă a celulelor.
  • Substanțe Fito-chimice: Compusi naturali cu efecte antioxidante și anti-aging.
  • Antioxidanți, Aminoacizi, Vitamine, Minerale: Elemente esențiale pentru protejarea și întreținerea sănătății celulare.

Personalizarea tratamentului anti-aging

Un aspect inovator al TeloTest™ este abordarea personalizată în privința tratamentelor anti-aging. În funcție de rezultatele testului, pacienților li se pot propune tratamente personalizate, adaptate la nevoile și predispozițiile lor genetice, pentru a sprijini lupta împotriva îmbătrânirii celulare.

 

Concluzii

TeloTest™ de la Fagron Genomics BV reprezintă o punte între genetica individuală și lupta împotriva îmbătrânirii celulare. Cu o abordare inovatoare, acest test nu doar diagnostichează gradul de îmbătrânire, ci și ghidează pacienții către alegeri de stil de viață și tratamente personalizate. Descoperă secretul longevității celulare și pregătește-te să faci pași importanți spre o viață sănătoasă și plină de vitalitate.

Te-ar putea interesa si
test nutrigen - cronosmed
Noutati

NutriGen™ de la Fagron Genomics BV: analiza pentru managementul greutății

În era informației și a descoperirilor medicale avansate, NutriGen™ de la Fagron Genomics BV reprezintă…
acne test - cronosmed
Noutati

AcneTest™ de la Fagron Genomics BV: O analiză revoluționară pentru combaterea acneei și cicatricilor post-acnee

Problemele cu erupțiile acneice și semnele post-acnee afectează milioane de oameni din întreaga lume, influențând…
trichotest - cronos med
Noutati

TrichoTest™ de la Fagron Genomics BV: o soluție inovatoare pentru problemele cu părul și scalpul

În lumea agitată în care trăim, stresul, dietele drastice și diverse afecțiuni pot afecta sănătatea…

Lasă un răspuns

Închideți meniul