Treci la conținutul principal
căutare
Noutati

Stela Bizdu si povestea ei la Cronos Med

De către martie 30, 2022februarie 17th, 2023Niciun comentariu
stela bizdu - cronos med

Interventie-maraton la Cronos Med, clinica de chirurgie a dr. Constantin Stan. O echipa complexa a avut grija ca trei interventii atat functionale, cat si estetice sa se desfasoare in cele mai bune conditii si cu rezultate excelente pentru o pacienta-exemplu de curaj, feminitate, respect pentru viata si pentru sanatate.

 

Stela Bizdu a venit la Cronos Med pentru a discuta cu dr. Constantin Stan si echipa sa medicala despre cum isi poate imbunatati calitatea vietii si functionarea organismului ce inca are de suferit in urma accidentului care i-a luat un picior, dar si pentru a indrepta urme ale transformarilor prin care a trecut corpul ei dupa o pierdere masiva in greutate si doua sarcini, precum si dupa o interventie nereusita la nivelul nasului.

 

Au urmat trei interventii la Cronos Med, o zi speciala in echipa de chirurgie a clinicii si in blocul operator de la Bucuresti. Dr. Constantin Stan, dr. Mahmoud Daoud si dr. Adrian Alexandru, chirurgi Cronos Med, au reusit intr-o zi sa refaca functional si estetic ce si-a dorit si avea nevoie pacienta noastra.

 

Dr. Constantin Stan a intervenit la nivelul sanilor, cu o remodelare dificila, dat fiind gradul de ptoza, cu implant anatomic Polytech, cu repozitionarea glandei mamare si a areolei, o interventie complexa deci, dar incheiata cu succes si cu o satisfactie enorma pentru pacienta.

 

Dr. Adrian Alexandru a remodelat si reparat zona coapselor, iar tesutul adipos extras a fost emulsifiat si reintrodus la nivelul fetei si al sanilor pentru refacerea structurilor pierdute si pentru cicatrizarea suturilor.

 

Iar dr. Mahmoud Daoud, specialist in chirurgie faciala, a incheiat maratonul din blocul operator cu o interventie secundara la nivelul nasului, si ea deosebit de grea si migaloasa, cu prelevare de tesut cartilaj costal pentru ca nasul Stelei nu mai avea suport.

 

Dr. Irina Lalu, medic primar ATI Cronos Med, a avut grija ca Stela sa aiba un „somn” usor de-a lungul celor trei interventii. Iar medicii si asistentele care au fost alaturi de chirurgii principali au intervenit cu atentie in toate momentele acestui maraton.

 

In premiera pentru Romania, Stela si echipa Cronos Med au convenit sa inregistreze consultatiile preoperatorii, marcajele, interventiile si rezultatele obtinute.

Cronos Med prezinta filmul acestui maraton medical, in care puteti vedea real toate etapele prin care trece un pacient in dorinta sa de a reda corpului functionalitatea si componenta estetica, dar si ce inseamna medicina estetica realizata cu simtul masurii, al respectarii proportiilor firesti si mai ales cu profesionalism si respect pentru pacient si sanatatea sa.

 

Stim ca timpul fiecaruia este cea mai pretioasa resursa, de aceea conceptul Cronos Med este one stop clinic. Fie ca aveti nevoie de o interventie chirurgicala sau de proceduri non invazive, ne gasiti in Bucuresti si Bacau si la numarul nostru scurt, 021 9097!

 

Te-ar putea interesa si
Noutati

Combaterea celulitei: tratamente inovatoare și tehnologii de vârf pentru redefinirea pielii

Îți dorești o siluetă armonioasă și o piele netedă, fără imperfecțiuni? Chiar dacă ai un...
Noutati

De la transformare la restaurare: ghidul tău pentru a-ți recăpăta forma corpului după sarcină

Pe durata sarcinii, corpul tău parcurge o serie de etape importante, care vin la pachet...
Noutati

Opțiuni de tratament pentru hipoplazia mamară: de la terapii la chirurgie

Hipoplazia mamară poate fi o sursă de nesiguranță pentru multe femei. Din fericire, în prezent,...

Lasă un răspuns

Închideți meniul