REJUVENAREA VAGINALA CU LASER LADYLIFT

Laserul Ladylift este o metoda nechirurgicala de rejuvenare vaginala nedureroasa, cu rezultate imediate in incontinenta urinara, atrofie, relaxare sau uscaciune vaginala, cistita, boli asociate cu modificarile postpartum.

Ce este terapia cu laser LadyLift?

Este o tehnica noua si inovatoare care transmite energia laserului cu infrarosii catre peretele vaginal, stimuland productia de colagen, remodelarea tesutului si restabilirea flexibilitatii acestuia. Tratamentul vizeaza mucoasa vaginala, regenereaza epiteliul si tesuturile conective.

Ce avantaje are terapia cu laser LadyLift?

Avantajul principal al acestui tip de laser, cu diode, este ca poate penetra tesutul in profunzime. Pacientele raporteaza o ameliorare semnificativa a functiei sexuale, dar si, acolo unde este cazul, reducerea simptomelor de premenopauza si menopauza. Procedura este lipsita de risc, si nu necesita nici un fel de ingrijire ulterioara.

Rezultate

Rezultatele se fac resimtite in timp, intre 2 si 8 saptamani, cele finale sunt atinse la 8 saptamani de la interventie, cand productia de colagen nou este incheiata si tesutul vaginal isi recapata elasticitatea. Bineinteles, sunt recomandate intre doua si cinci sedinte pentru obtinerea rezultatelor maxime. Nu exista indicatii specifice de recuperare, procedura fiind non-invaziva.

PRETURI

De la 1.300 de lei

Ce este laserul Ladylift?

Laserul Ladylift este un dispozitiv folosit in tratamentul de rejuvenare a zonei intime. Tratamentul cu laser Ladylift transmite unde infrarosii la nivelul peretilor vaginali, in acest mod stimuland productia de colagen si refacerea tesuturilor. Datorita tehnologiei moderne folosite, undele transmise de dispozitivul Ladylift sunt directionate in profunzimea tesuturilor fara a afecta straturile superficiale ale acestora. Astfel, este stimulat procesul de regenerare a epiteliului si a tesutului conjunctiv, iar tu te poti bucura de un tonus vaginal imbunatatit si un plus de fermitate si flexibilitate la nivelul tesutului din zona intima.

In ce consta procedura de rejuvenarea vaginala cu laser Ladylift?

Inainte de inceperea procedurii de rejuvenare vaginala cu laser Ladylift, medicul ginecolog cu specializare in tratamente de ginecologie estetica de la Cronos Med te va consulta si iti va evalua starea de sanatate pentru a stabili daca aceasta optiune de tratament este optima pentru tine. Pentru aplicarea undelor infrarosii, medicul va folosi o piesa de mana sterila Ladylift pe care o va introduce la nivelul canalului vaginal. Aceasta va emite energie in toate directiile, la 360 de grade, pentru a trata simultan intreaga zona. O sedinta de tratament dureaza numai cateva minute, insa in functie de particularitatile tale, medicul iti va recomanda numarul necesar de sedinte pentru ca tu sa te bucuri de cele mai satisfacatoare rezultate.

Care sunt indicatiile medicale pentru rejuvenarea vaginala?

In general, rejuvenarea vaginala cu laser Ladylift este indicata in caz de laxitate sau atrofie vaginala si poate fi utila in ameliorarea unor simptome locale provocate de menopauza. Laserul Ladylift este recomandat si in caz de uscaciune vaginala sau senzatie de disconfort in timpul actului sexual. Pentru a afla mai multe detalii, vino la o consultatie de specialitate in clinicile Cronos Med.