REJUVENAREA VAGINALA CU LASER LADYLIFT

Programati consultatie

Laserul Ladylift este o metoda nechirurgicala de rejuvenare vaginala nedureroasa, cu rezultate imediate in incontinenta urinara, atrofie, relaxare sau uscaciune vaginala, cistita, boli asociate cu modificarile postpartum.

Ce este terapia cu laser LadyLift?

Este o tehnica noua si inovatoare care transmite energia laserului cu infrarosii catre peretele vaginal, stimuland productia de colagen, remodelarea tesutului si restabilirea flexibilitatii acestuia. Tratamentul vizeaza mucoasa vaginala, regenereaza epiteliul si tesuturile conective.

Ce avantaje are terapia cu laser LadyLift?

Avantajul principal al acestui tip de laser, cu diode, este ca poate penetra tesutul in profunzime. Pacientele raporteaza o ameliorare semnificativa a functiei sexuale, dar si, acolo unde este cazul, reducerea simptomelor de premenopauza si menopauza. Procedura este lipsita de risc, si nu necesita nici un fel de ingrijire ulterioara.

Rezultate

Rezultatele se fac resimtite in timp, intre 2 si 8 saptamani, cele finale sunt atinse la 8 saptamani de la interventie, cand productia de colagen nou este incheiata si tesutul vaginal isi recapata elasticitatea. Bineinteles, sunt recomandate intre doua si cinci sedinte pentru obtinerea rezultatelor maxime. Nu exista indicatii specifice de recuperare, procedura fiind non-invaziva.

PRETURI

De la 1.300 de lei