Treci la conținutul principal
căutare
NoutatiParteneri

OBSENTUM x CRONOS MED

De către februarie 19, 2024martie 1st, 2024Niciun comentariu
OBSENTUM CRONOS MED

It’s a great day to have a great day!

CRONOS MED x OBSENTUM, un parteneriat născut din dorința de a vă răsplăti fidelitatea ❤️ Până pe 15 martie, v-am pregătit împreună cu OBSENTUM un voucher special.

Dacă achiziționați servicii CRONOS MED sau produse din oricare shop din clinicile din București, în valoare de minimum 1.500 de lei (valabil pentru clinicile în Iași, Brașov, Constanța și Timișoara) sau de minimum 2.000 de lei (valabil pentru clinicile din București – Herăstrău și Victoriei) vă oferim un voucher cu 15% discount, la parfumurile de nișă, produsele de makeup și skincare, precum și la parfumurile pentru casă din magazinele OBSENTUM.

Născut din pasiunea pentru eleganță, condus de o puternică dorință de autenticitate, excentricitate și elitism, OBSENTUM invită pasionații de parfumerie de nișă să descopere un univers extra-senzorial, unde pot evada prin notele olfactive excepționale.

OBSENTUM a fost conturat impecabil tocmai pentru a găzdui branduri prestigioase de nișă, precum Kilian Paris, Xerjoff, Tom Ford, Creed, Parfums de Marly, Tiziana Terenxi, Frederic Malle, Boadicea the Victorious, Initio, Memo Paris, Jo Malone London, La Mer. Descoperă mai multe detalii, aici.

Vă așteptăm, așadar în clinicile CRONOS MED să vă bucurați de frumos în toate formele sale! Descoperiți aici ofertele active pentru toate locațile CRONOS MED.

Te-ar putea interesa si
Noutati

De la transformare la restaurare: ghidul tău pentru a-ți recăpăta forma corpului după sarcină

Pe durata sarcinii, corpul tău parcurge o serie de etape importante, care vin la pachet...
Noutati

Opțiuni de tratament pentru hipoplazia mamară: de la terapii la chirurgie

Hipoplazia mamară poate fi o sursă de nesiguranță pentru multe femei. Din fericire, în prezent,...
Noutati

Cum să previi apariția firelor de păr crescute sub piele?
Sfaturi și recomandări

Firele de păr crescute sub piele nu sunt doar inestetice, ci pot deveni și incomode...

Lasă un răspuns

Închideți meniul