Mezoterapia

Dermapen

– Creionul care rescrie istoria pielii tale

Biorevitalizare Mezoterapica

cu SILISORG HA

Biorevitalizare Mezoterapica

TENSOR LIFT

Biorevitalizarea pielii

Ce este mezoterapia?

Mezoterapia este un tip de tratament estetic ce presupune folosirea microacelor sau a microinjectiilor, cu scopul de a o revitaliza si de a obtine un aspect imbunatatit al pielii. In tratamentul mezoterapic medicul foloseste solutii speciale ce contin combinatii de vitamine, minerale, aminoacizi, enzime sau chiar extracte din plante pentru a oferi rezultate optime. Sedintele de mezoterapie se realizeaza, in general, dupa utilizarea unei creme cu efect anestezic, pentru ca tu sa te simti cat mai confortabil pe parcursul tratamentului.

Ce tipuri de mezoterapie sunt disponibile la Cronos Med?

In clinicile Cronos Med poti beneficia de o varietate de tratamente, de la mezoterapie faciala pana la tratamente pentru zona gatului, a decolteului, a mainilor sau alte zone ale corpului. Medicii nostri specializati in proceduri estetice iti vor face o consultatie amanuntita si un plan de tratament personalizat, recomandandu-ti procedura cea mai indicata pentru nevoile tale. Printre cele mai populare optiuni disponibile in clinicile noastre se numara mezoterapia cu microace Dermapen sau SkinPen.

Care sunt indicatiile si contraindicatiile pentru mezoterapie?

Mezoterapia iti poate fi recomandata de specialistii nostri atunci cand iti doresti rejuvenarea pielii si imbunatatirea texturii acesteia. Acest tratament ajuta la stimularea colagenului, reducerea ridurilor si a liniilor fine si cresterea fermitatii pielii. Desigur, ca orice procedura medicala, tratamentul mezoterapic are si anumite contraindicatii, spre exemplu in caz de sarcina, alaptare, infectii ale pielii sau eczema. Pentru a descoperi daca acest tratament este o optiune potrivita in cazul tau, programeaza-te pentru o consultatie intr-una din clinicile Cronos Med. Avem o experienta de peste 30 de ani in domeniul medicinei estetice, iar impreuna gasim cele mai bune solutii de tratament pentru nevoile tale.