Treci la conținutul principal
căutare
NoutatiParteneri

KULTHO x CRONOS MED

De către februarie 16, 2024Niciun comentariu
KULTHO CRONOS MED

 

Primăvara începe cu vești bune!

 

CRONOS MED și KULTHO Forever Diamonds și-au unit dragostea pentru estetică într-o colaborare exclusivă. Rezultatele oferite de experții noștri în domeniul îngrijirii personalizate și starea de bine pe care acestea o amprentează pe chipurile fiecărui pacient sunt puse în evidență de bijuteriile și ceasurile premium KULTHO.

 

Pentru a sărbători acest parteneriat, la serviciile CRONOS MED sau produsele achiziționate din oricare shop din clinicile noastre, în valoare de minimum 1.000 de lei, vă oferim un voucher cu 10% discount, la bijuteriile din colecțiile KULTHO sau la toate ceasurile.

 

Campania este valabilă până pe 15 martie 2024, în clinicile CRONOS MED din București – Herăstrău, București – Victoriei, Iași, Brașov, Constanța și Timișoara.

 

KULTHO spune o poveste despre rafinament și emoție prin fiecare bijuterie care vă încântă simțurile în toate momentele importante din viața dumneavoastră. În magazinele KULTHO veți descoperi cele mai fine modele de bijuterii și ceasuri semnate de artizani cu prestigiu internațional, al căror talent și expertiză au reușit să ridice manufactura la nivel de artă. Descoperă aici mai multe despre KULTHO.

 

Vă așteptăm, așadar în clinicile CRONOS MED să vă bucurați de frumos în toate formele sale! Descoperiți aici ofertele active pentru toate locațile CRONOS MED.

Te-ar putea interesa si
Noutati

De la transformare la restaurare: ghidul tău pentru a-ți recăpăta forma corpului după sarcină

Pe durata sarcinii, corpul tău parcurge o serie de etape importante, care vin la pachet...
Noutati

Opțiuni de tratament pentru hipoplazia mamară: de la terapii la chirurgie

Hipoplazia mamară poate fi o sursă de nesiguranță pentru multe femei. Din fericire, în prezent,...
Noutati

Cum să previi apariția firelor de păr crescute sub piele?
Sfaturi și recomandări

Firele de păr crescute sub piele nu sunt doar inestetice, ci pot deveni și incomode...

Lasă un răspuns

Închideți meniul