Treci la conținutul principal
căutare
Noutati

Feminity is the beauty that never fades

De către martie 30, 2022februarie 17th, 2023Niciun comentariu
feminity is the beauty that never fades - cronos med

Naturală, încrezătoare, feminină, puternică! Este femeia vremurilor noastre! Și delicată, și o forță care poate schimba lumea! Este femeia despre care vorbește de 30 de ani unul dintre cei mai fideli susținători ai săi, chirurgul estetician Constantin Stan. În luna în care celebrăm renașterea, dar și tot ce reprezintă femeia, Cronos Med lansează campania Feminity, un manifest pentru feminitate în vremuri în care avem nevoie de dragostea, bunătatea și frumusețea femeii. Un ambasador al femeii, fie că vorbim de fiică, mamă, soră, prietenă, dar și brand ambassador Cronos Med, Andreea Berecleanu este cea care a avut ideea manifestului Feminity by Cronos Med.

 

„Feminitatea are legătură cu alegerile, cu opțiunile de viață, cu felul în care zâmbește, în care privește, în care iubește o femeie. Cu felul în care își iubește prietenii, familia, copiii. Are legătură cu intuiția, nici măcar nu are legătură cu vârsta. Ne simțim feminine pentru că așa dorim. La 15 ani, la 20, 30, la 40 sau la 50.”

Feminity the is beauty that never fades este sloganul campaniei Cronos Med și adună mesajele tuturor vârstelor feminității, de la pacientele Cronos Med, la ambasadoarele noastre, la prietene și femei din toate categoriile sociale.

Adela Popescu, Ada Condeescu, Feli, Ileana Badiu, Simona Pătruleasa, Dana Sota, Crina Vărzaru, Roxana Voloșeniuc, Corina Bârlădeanu, Corina Grigoriu, Ana Maria Bucura, Sara Enache, Marilena Rotaru, Ana Gheorghe și Ana Morodan au decodat feminitatea în câteva instantanee video pe care le veți vedea pe rețelele de socializare și în clinicile Cronos Med și Cronos Beauty.

 

Ce înseamnă să fii femeie, ce e feminitatea și cum să ai grijă de chip, minte, corp și suflet în toate etapele de vârstă și de viață? Care e calea aleasă sau care sunt secretele feminității, când te simți cel mai bine în pielea ta, cât de departe sau de aproape e frumusețea de starea interioară de bine și de ce feminitatea este creație?

 

Feminity by CRONOS MED este un manifest dedicat tuturor femeilor din România și nu numai. Vrem să știm ce vă trezește feminitatea. Vă așteptăm mesajele și selfie-urile pe Instagram și pe Facebook. Vrem să dăm glas femeilor de toate vârstele pentru care feminity is beauty that never fades. 

 

Și nu ezitați să ne vizitați! Regăsiți feminitatea în tot ceea ce facem la Cronos Med, Bacău și București, dar și la Cronos Beauty. Vă așteptăm și la numărul nostru unic, 021 9097!

Te-ar putea interesa si
Noutati

Combaterea celulitei: tratamente inovatoare și tehnologii de vârf pentru redefinirea pielii

Îți dorești o siluetă armonioasă și o piele netedă, fără imperfecțiuni? Chiar dacă ai un...
Noutati

De la transformare la restaurare: ghidul tău pentru a-ți recăpăta forma corpului după sarcină

Pe durata sarcinii, corpul tău parcurge o serie de etape importante, care vin la pachet...
Noutati

Opțiuni de tratament pentru hipoplazia mamară: de la terapii la chirurgie

Hipoplazia mamară poate fi o sursă de nesiguranță pentru multe femei. Din fericire, în prezent,...

Lasă un răspuns

Închideți meniul