Este o procedura de microneedling care hraneste pielea in mod direct, cu vitaminele si nutrientii necesari, substantele injectate ajungand exact in straturile cutanate unde se realizeaza repararea celulelor si productia de colagen nou.

 

Terapia reda stralucire pielii obosite, uscate, terne, ameliorand in acelasi timp ridurile superficiale.

IN CE CONSTA PROCEDURA?

O serie de micro injectii sunt administrate la nivelul intregii fete ori partial, pe zonele care necesita atentie, in functie de nevoile pacientei. Procedura poate fi realizat fie prin microneedling clasic, fie cu mesogun.

 

Tratamentul este bine tolerat, mai ales ca se foloseste o crema anestezica inainte de procedura.

 

Pentru obtinerea unui efect satisfacator si de durata sunt recomandate 3-4 sedinte la 2 saptamani, cu sedinte de intretinere o data sau de doua ori pe an.

CONTRAINDICATII

In general aproape oricine poate beneficia de aceasta procedura, cu mici exceptii:

 

  • sarcina
  • alaptare
  • cicatrice cheloide
  • infectii

RISCURI, EFICIENTA, EFECTE ADVERSE

BIOREVITALIZAREA MEZOTERAPICA TENSOR LIFT este o procedura sigura si cat se poate de naturala. Toate substantele folosite la microinjectare exista in mod natural in pielea noastra. Terapia nu face decat sa inlocuiasca aceste vitamine si nutrienti, readucandu-le la un nivel optim.

 

Rezultatele sunt uimitoare si se pot observa imediat: pielea devine mai hidratata, hranita, stralucitoare, cu o mai buna elasticitate si o textura sensibil imbunatatita.

 

Mezoterapia poate fi combinata cu Terapia Vampir pentru efecte sustinute si de durata.

Efectele adverse sunt minime: mici umflaturi si eventuale mici vanatai la locul injectiilor, insa acestea dispar in cateva zile. Infectia, alergiile si cicatricile sunt extrem de rare.