CE ESTE ACIDUL HIALURONIC SI CUM ACTIONEAZA?

Acidul hialuronic este o componenta existenta in mod natural in organismul uman, in tesuturile conective, epiteliale si neurale. Rolul acidului hialuronic in mentinerea sanatatii si aspectului frumos al pielii este crucial.

 

Acidul hialuronic este din ce in ce mai folosit in terapiile de infrumusetare si reintinerire a pielii. Rezultatele cele mai de durata si al caror efect este vizibil imediat sunt asa anumitele fillere.

Putem folosi fillerele pentru umplerea ridurilor nazo labiale, a celor profunde de pe frunte si a ridurilor laba-gastei.

INDICATII

  • Riduri  faciale medii/profunde in zona naso-labiala, pe frunte, la coada ochilor
  • Stare de sanatate buna
  • Asteptare realista in ce priveste rezultatele acestui tratament

CUM SE DERULEAZA INJECTAREA

Injectiile se realizeaza cu un ac foarte fin, iar o sedinta de tratament dureaza cateva minute. Se va aplica o crema anestezica pentru a minimiza efectele neplacute ale intepaturilor. Imediat dupa procedura, zona tratata va fi usor rosie, iar in ziua procedurii este interzisa masarea sau frecarea locurilor unde a fost facuta injectarea. 

CONTRAINDICATII

Caracterul natural al acidului hialuronic il face sa fie in general bine tolerat, iar efectele adverse reduse si de ordin local: usoara roseata, edem, mici vanatai la locul injectiei. Acestea dispar in cateva zile.

Nu este indicat sa faceti acest tratament daca:
  • Aveti o infectie a pielii in zona care trebuie tratata
  • Sunteti insarcinata sau alaptati
  • Suferiti de scleroza laterala amiotrofica sau myasthenia gravis
  • Aveti orice boala/infectie severa

REZULTATELE

Sunt vizibile imediat si pot dura pana la 9-12 luni in functie de zona injectata si de produsul folosit.

PRETURI

PRETUL porneste de la

1.650 lei

 pentru 1 ml injectat.

In ce consta procedura de umplere a ridurilor cu acid hialuronic?

Atunci cand vrei sa diminuezi aspectul ridurilor statice, formate deja in piele, specialistii Cronos Med iti pot recomanda umplerea ridurilor cu acid hialuronic. Aceasta procedura se face dupa o consultatie amanuntita in cadrul careia medicul iti va analiza tipul de piele si profunzimea ridurilor si iti va oferi un plan de tratament personalizat. Inainte de injectarea cu acid hialuronic, medicul va stabili care sunt zonele ce vor fi tratate si va curata pielea. Pentru a reduce cat mai mult disconfortul resimtit la injectare, se poate folosi o crema anestezica. Injectiile se fac folosind un ac foarte fin si dureaza, in general, doar cateva minute.

Cat timp dureaza efectul tratamentului?

Tratamentul cu acid hialuronic incepe sa-si faca efectul imediat, iar rezultatele pot ramane vizibile timp de aproximativ 9-12 luni. Efectul de umplere a ridurilor cu acid hialuronic poate avea o durata variabila, in functie de zona in care a fost injectat, particularitatile pielii tale si tipul de filler cu acid hialuronic folosit. Medicii Cronos Med iti pot oferi toate informatiile de care ai nevoie cu privire la rezultatele ce se pot obtine in cazul tau si perioada optima pentru o noua injectare.

Care sunt beneficiile acidului hialuronic pentru riduri?

Injectarea ridurilor cu acid hialuronic reduce imediat aspectul ridurilor, lasand pielea neteda si oferind chipului un aspect rejuvenat. Tratamentul este minim invaziv, iar disconfortul in timpul injectarii este redus. Efectele ce pot aparea in urma injectarii se rezuma la roseata sau echimoze (vanatai) locale ce dispar, in general, in aproximativ 24-48 de ore. De asemenea, injectarea de fillere cu acid hialuronic stimuleaza la randul sau productia naturala de colagen la nivelul pielii.