Excizia protezelor mamare dublata de mastopexie

este o optiune chirurgicala pentru femeile care doresc sa revina la dimensiunea naturala pe care o aveau sanii lor inainte de operatia de augmentare cu implant.

Programati consultatie

Motivele sunt diverse, de ordin functional sau estetic. Unele paciente considera ca implanturile nu li se mai potrivesc, altele doresc inlaturarea lor in momentul in care se impune o revizie a sanilor, si decid ca nu isi doresc inlocuirea implantului. Altele au dureri de spate ori ceafa, sau implanturile le impiedica sa aiba o activitate sportiva mai sustinuta.

 

Indiferent de motiv, in cadrul consultatiei cu chirurgul plastician se vor lua in calcul aceste motive si vi se va oferi o solutie adaptata cazului dumneavoastra, care sa va satisfaca pe termen lung. Peste jumatate din pacientele care solicita excizia implantelor au nevoie si de MASTOPEXIE.

 

Cunoscuta si sub numele de lifting mamar, procedura se adreseaza pacientelor cu sani lasati si inegali, cu volum scazut, mameloane aplecate si areole extinse.

CANDIDATA IDEALA

la operatia de excizie a protezelor mamare trebuie sa fie sanatoasa, sa aiba asteptari realiste in ce priveste rezultatele procedurii si sa fie nefumatoare, sau sa inceteze sa fumeze cu cel putin 6 luni inainte de operatie.

 

Uneori, urmare a implanturilor, pielea sanului se subtiaza astfel incat areola are nevoie de mastopexie, uneori chiar si de implant pentru sustinere.

Singura modalitate prin care puteti afla daca va calificati pentru operatia de excizie a protezelor mamare cu mastopexie este sa va programati la o consultatie.

CE TIP DE PROCEDURA?

Excizia protezelor nu trebuie sa fie singurul dumneavoastra scop. Ideal este sa gasiti impreuna cu chirurgul plastician o solutie prin care sa obtineti rezultatele dorite si sa fiti multumita cu noul dumneavoastra aspect.

 

De asmenea, in anumite cazuri, inlaturarea implantelor mamare este insotita de proceduri aditionale care sa va asigure rezultatul estetic dorit. Este vorba fie despre o MASTOPEXIE fie de un TRANSFER AUTOLOG DE GRASIME.

DUPA OPERATIE

  • veti dormi pe spate intr-o pozitie inclinata (25-45 grade)
  • veti evita dusurile si baile fierbinti precum si sauna, timp de trei saptamani
  • veti evita activitatea fizica extenuanta in primele doua saptamani de la operatie
  • veti evita activitatea sexuala pentru minim una-doua saptamani
  • firele vor fi scoase treptat pe durata a trei saptamani
  • disconfortul periodic este normal si se poate tine sub control cu analgezice usoare

REZULTATE

Rezultatele sunt de lunga durata daca nu intervine o sarcina sau fluctuatii mari de greutate. Modificari minore se vor produce totusi ca urmare a trecerii timpului, dar noua pozitie a mamelonului ramane neschimbata.

PRETURI

PRETUL EXCIZIEI DE PROTEZE + MASTOPEXIE la CRONOS MED este de

5.000€