CE ESTE MARIREA BUZELOR CU ACID HIALURONIC?

Reconturarea si hidratarea buzelor cu acid hialuronic reprezinta una dintre cele mai dorite și cerute proceduri injectabile din medicina estetica.

 

Mici, mari, subtiri, in forma de inimă sau rotunde, buzele ne definesc nu doar aspectul si atractivitatea. Sunt un sinonim al tinereții și frumuseți, iar aspectul lor crește încrederea de sine.

 

Odata cu varsta, dar si din cauza deshidratarii, pierderii de colagen, elastina a pielii, si buzele isi pierd din volum si contur. Pentru ca vorbim de o zona sensibila, sunt extrem de importante experienta medicului injector, practica si tehnicile utilizate.

INDICATII

  • Aveti buzele uscate, subtiri, lipsite de vitalitate
  • Va doriti buze pline, hidratate, conturate
  • Vreti sa corectati mici asimetrii
  • Nu aveti un raport armonios intre buza superioara si cea inferioara

CUM SE REALIZEAZA TRATAMENTUL?

Marirea buzelor se face cu un ac foarte fin. Acidul hialuronic se administreaza in cantitati infime, in puncte prestabilite in evaluarea medicala. Redefinirea buzelor se poate realiza si cu ajutoul canulei, orizontal, pe linia de contur.

 

Inaintea terapiei, se aplica crema anestezica, astfel incat procedura sa fie cat mai confortabila. Durata sa este de 15-30 de minute.

 

Perioada de refacere post tratament este de 2-3 zile. In tot acest timp, zona va fi mai inflamata, cu edem minor, posibil si mici vanatai in punctele de injectare. Nu sunt permise consumul de alcool si alimentatele sarate, picante, nici expunerea la caldura, sauna.

CONTRAINDICATII

Augmentarea buzelor nu este indicată dacă:
  • Aveti o infectie in zona gurii
  • Sunteti insarcinata sau alaptati
  • Suferiti de scleroza laterala amiotrofica sau myasthenia gravis
  • Aveti orice boala severa, cronica, infectioasa

REZULTATE

Medicii Cronos Med garanteaza rezultate proportionale, in liniile firesti ale trasaturilor fetei. Ele sunt vizibile imediat si au efect maxim dupa disparitia inflamatiei din primele zile.

 

Rezultatele pot dura pana la 9-12 luni post tratament.

PRETURI

PRETUL porneste de la

1.000 de lei.

pentru un ml injectat

*oferta valabila doar in perioada 15 iulie – 15 septembrie