Treci la conținutul principal
căutare
NoutatiParteneri

Parteneriat CRONOS MED si BCR – CASH BACK

De către septembrie 20, 2022februarie 27th, 2023Niciun comentariu
cronosmed cashback partener bcr

Clinicile Cronos Med si mai aproape de iubitorii de frumusete si sanatate. In parteneriat cu BCR, punem la dispozitie pacientilor un program exclusiv de tip CASH BACK, prin care acestia vor primi un procent de 10% din valoarea serviciului medical pe care l-au achizitionat in oricare dintre clinicile Cronos Med.

 

Procentul mentionat se restituie in limita a 500 de lei.

Daca detineti un card BCR si sunteti pacientul nostru, atunci profitati de programul CASH BACK! Achitati serviciile medicale dorite, la oricare dintre clinicile Cronos Med, cu acest card si veti beneficia restituirea a 10% din valoarea serviciului medical.

 

Cum functioneaza?

Programul CASH BACK include urmatoarele etape:

 

1. Pacientul plateste integral contravaloarea serviciului medical achizitionat, folosind cardul BCR la receptiile clinicilor Cronos Med.

 

2. In data de 6 a lunii urmatoare, pacientul primeste 10% din valoarea achizitiei, in limita a 500 de lei, suma care se va regasi pe cardul bancar BCR.

 

Ne dorim sa ajungem cat mai aproape de tine si stim cat de valoros este timpul tau. Te asteptam la oricare din locatiile noastre si bucura-te de rezultate cu fiecare terapie aleasa, fie ca este vorba de una faciala sau corporala. Specialistii nostri iti sau la dispozitie pentru recomandari personalizate si planuri de tratament made to measure.

 

Lasă un răspuns

Închideți meniul