Tratament cu toxină botulinică pentru hiperhidroza axilară 

Preț: 2.250 lei

(10% discount aplicat)

 

Tratamentul cu toxină botulinică pentru hiperhidroza axilară este recomandat persoanelor care suferă de transpirație axilară excesivă, pe care antiperspirantele nu reușesc să o țină în frâu.

 

Acest tratament pentru hiperhidroză reduce transpirația cu până la 90% prin blocarea unui neurotransmițător care transmite semnale către glandele sudoripare, stimulând producerea transpirației. Acest tratament pentru transpirație excesivă se poate realiza într-o singură ședință, medicul utilizând un ac foarte subțire pentru a injecta toxina botulinica sub pielea din zona axilei. Întreaga procedură durează între 30 și 45 de minute și se realizează fără anestezie. Totuși, medicul poate aplica o cremă cu efect anestezic local pentru a reduce disconfortul.

 

Injecțiile pentru hiperhidroza axilară încep să acționeze după aproximativ 2-4 zile, iar efectul maxim se atinge după 2 săptămâni. Deși acțiunea tratamentului pentru transpirație excesivă este temporară, efectele sunt de lungă durată și se mențin între 3 și 12 luni. Astfel, poți avea nevoie să repeți injecțiile cu toxină botulinică la intervale cuprinse între 6 și 12 luni, în funcție de răspunsul organismului tău la această procedură.