Abonament 6 sedinte epilare definitiva full body

Laser Primelase, sigur pe orice fototip de piele

Pret: 5.900 lei

 

CADOU: o sedintă stimulare crestere musculara cu sistemul EMS

 

Epilarea definitiva cu Primelase este un tratament de indepartare a parului, bazat pe tehnologia laser de ultima generatie. Sistemul utilizeaza tehnologia laser cu dioda pentru a distruge foliculii de par in mod eficient, asigurand rezultate permanente si o piele neteda, fara a lasa urme.

 

Cum decurge procedura:

 

  • In ziua tratamentului, zona care urmeaza sa fie tratata va fi pregatita prin curatarea si rasul parului.
  • Terapeutul va aplica un gel de racire pe piele pentru a proteja si a pregati zona pentru laser. Acest gel asigura confortul pacientului si ajuta la racirea pielii in timpul tratamentului.
  • Laserul Primelase actioneaza pe zonele vizate, emitand impulsuri de lumina concentrata care sunt absorbite de pigmentul din foliculii de par. Aceasta va duce la incalzirea si distrugerea foliculilor de par, impiedicandu-le sa creasca in viitor.

Durata tratamentului variaza in functie de dimensiunea si zona tratata, de la cateva minute pentru zone mai mici (cum ar fi buza superioara) pana la aproximativ o ora pentru zone mai mari (cum ar fi picioarele sau spatele).

 

Avantaje:

 

✓ Confort sporit in timpul procedurii, datorita functii speciale numite Moveo care permite laserului sa se deplaseze continuu peste piele, reducand senzatia de disconfort.

✓ Laserul are un sistem de racire integrat, care asigura o temperatura optima a pielii si minimizeaza senzatiile neplacute.

✓ Rezultatele se vad de la prima sedinta

✓ Trateaza foliculita

✓ Epilare in orice anotimp

 

CADOU: o sedintă stimulare crestere musculara cu sistemul EMS

 

Terapia corporala EMS (Stimularea Electrica Musculara), contribuie la atingerea obiectivelor tale de fitness. Cu ajutorul tehnologiei de varf EMS, iti oferim o modalitate revolutionara de a-ti transforma corpul si de a-ti imbunatati sanatatea.

 

Terapia EMS este o metoda de antrenament care foloseste impulsuri electrice pentru a stimula grupuele musculare, oferind rezultate semnificative intr-un timp mai scurt. Cu ajutorul echipamentului EMS de inalta calitate, fiecare sesiune de antrenament intensifica contractiile musculare, ajutand la tonifierea si modelarea corpului.

Terapia corporala EMS (Stimularea Electrica Musculara), contribuie la atingerea obiectivelor tale de fitness. Cu ajutorul tehnologiei de varf EMS, iti oferim o modalitate revolutionara de a-ti transforma corpul si de a-ti imbunatati sanatatea.

 

Terapia EMS este o metoda de antrenament care foloseste impulsuri electrice pentru a stimula grupuele musculare, oferind rezultate semnificative intr-un timp mai scurt. Cu ajutorul echipamentelor EMS de inalta calitate, fiecare sesiune de antrenament intensifica contractiile musculare, ajutand la tonifierea si modelarea corpului.

 

Beneficii:

 

✓  Antrenament eficient: Terapia EMS intensifica antrenamentul si maximizeaza contractiile musculare, permitandu-ti sa obtii rezultate intr-un timp mai scurt.

 

✓  Fara efort suplimentar: Cu Terapia EMS, obtii beneficiile unui antrenament intens intr-o sesiune scurta, eliminand nevoia de a petrece ore in sala de sport.

 

✓  Stimularea musculaturii profunde: EMS ajuta la antrenarea si stimularea chiar si a grupurilor musculare mai adanci, contribuind la o tonifiere completa.