Pret: 890 lei

CADOU: O sedinta RF Microneedling by Cronos Technology

 

Microneedling signature Cronosderm este un tratament avansat, dezvoltat de dr. Constantin Stan, care foloseste microace fine pentru a crea in mod controlat, in functie de fiecare zona a fetei, mii de canale minuscule, in stratul superior al pielii.

 

Acest proces stimuleaza productia de colagen si elastina, imbunatateste textura pielii si reduce imperfectiunile. Rezultatul final este o piele cu aspect mai tanar, mai neted si mai uniform.

 

Beneficiile tratamentului microneedling signature Cronosderm:

Piele revitalizata si luminoasa: microneedling-ul stimuleaza regenerarea celulara, iar curatarea faciala imbunatateste stralucirea si luminozitatea pielii.

Reducerea imperfectiunilor: microneedling-ul contribuie la reducerea cicatricelor si a porilor dilatati, in timp ce curatarea faciala elimina impuritatile si celulele moarte.

Tonifiere si catifelare: rezultatele combinate asigura o piele tonifiata, catifelata si cu un aspect sanatos.

Experienta relaxanta: ambele tratamente ofera o experienta relaxanta si confortabila, inconjurata de profesionalism si grija.

 

In plus, iti oferim cadou o sedinta pentru inductie a colagenului cu RF Microneedling by Cronos Technology

 

Terapia de inductie a colagenului este una dintre cele mai sigure tratamente de refacere a pielii. Aceasta implica folosirea unui ac de unica folosinta care patrunde usor in piele, acul stimuleaza eliberarea factorilor de crestere care acumuleaza colagen si elastina in mod natural, in zona care este tratata. Spre deosebire de lasere sau dermoabraziune, microneedling-ul alimentat cu RF poate fi utilizat pe majoritatea tipurilor de piele si fototipuri de piele, si chiar pe zonele sensibile din jurul ochilor. Este un tratament tragetat ce nu atinge tesuturile adiacente, cu un timp de recuperare rapid.

 

Beneficii:

  • Strange pielea
  • Reduce dimensiunea porilor
  • Intinereste pielea
  • Diminueaza aspectul ridurilor