Injectare cu acid hialuronic 1 ml

Pret: 1.450 lei

CADOU: O sedinta biorevitalizare piele fara ace BioRePeel (peeling superficial)

 

Procedura de injectare a acidului hialuronic in buze este o optiune populara pentru persoanele care doresc sa isi mareasca volumul buzelor sau sa corecteze asimetriile si ridurile fine din aceasta zona. Inainte de inceperea procedurii, medicul va discuta cu tine despre obiectivele tale si va evalua forma si structura buzelor tale.

 

Aliaxin LV produs injectabil pe baza de acid hialuronic de origine vegetala, special dezvoltat de laboratorul IBSA pentru zona buzelor.

 

Cum decurge procedura:

  • Inainte de injectare, medicul iti va aplica un anestezic pe buze, pentru a minimiza disconfortul.
  • Medicul utilizeaza apoi o seringa subtire si sterila pentru a injecta acidul hialuronic, in buze, in punctele strategice pentru a obtine rezultatele dorite. Medicul va ajusta cantitatea de acid hialuronic si locatia injectarii in functie de nevoile si preferintele tale.
  • Dupa injectare, medicul iti va masa usor buzele pentru a distribui uniform acidul hialuronic si pentru a evita formarea de umflaturi sau denivelari.

Rezultatele initiale ale procedurii injectabile cu acid hialuronic in buze sunt vizibile imediat, iar cele finale se vor vedea dupa aproximativ 10 zile, cand echimozele si umflaturile generate de intepaturi vor disparea.

 

Procedura in sine dureaza de obicei aproximativ 30 de minute. Efectul injectarii de acid hialuronic in buze variaza de la persoana la persoana, dar de obicei rezista intre 6 si 12 luni. Dupa aceasta perioada, poti alege sa repeti procedura pentru a mentine aspectul dorit al buzelor.

 

In plus, iti oferim cadou o sedinta pentru biorevitalizarea pielii fara ace BioRePeel (peeling superficial).

Medicii nostri recomanda acest tratament facial revolutionar care ofera stralucire si regenereaza pielea fara a fi invaziv. Acest tratament combina tehnologia moderna cu ingrediente naturale.

 

Ce este BioRePeel?

BioRePeel este o procedura faciala non-invaziva care foloseste un amestec special de substante active, incluzand acid hialuronic, enzime si extracte botanice, pentru a exfolia delicat si a hidrata profund pielea. Aceasta combinatie de ingrediente lucreaza sinergic pentru a imbunatati textura pielii, a diminua ridurile fine si a stimula productia de colagen.