2 sedinte de mezoterapie scalp pentru regenerarea parului

Pret: 2.000 lei

CADOU: Conturare mandibulara noninvaziva cu HIFU Line  by Cronos Technology

 

Mezoterapia pentru cresterea parului este o procedura minim-invaziva ce consta in injectarea unui cocktail de substante nutritive si stimulatoare direct in scalp. Aceste substante, care includ vitamine, minerale si aminoacizi, ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine, la hranirea foliculilor de par si la stimularea cresterii firelor noi de par.

 

Beneficii:

Stimularea cresterii parului: mezoterapia activeaza foliculii de par, promovand astfel cresterea parului nou si incetinind caderea acestuia.

Hranirea si revigorarea parului: substantele nutritive injectate hranesc si revigoreaza parul, facandu-l mai rezistent si mai stralucitor.

Tratament personalizat: fiecare sesiune de mezoterapie este adaptata in functie de tipul de par si necesitatile fiecarui pacient

 

Iti oferim cadou o sedinta pentru conturare mandibulara noninvaziva cu HIFU Line by Cronos Technology.

 

HIFU (High Intensity Focus UltraSound) este una dintre cele mai eficiente tehnologii noninvazive pentru lifting facial, conturare mandibularal si rejuvenarea pielii. ​

 

In timpul tratamentului, energia sunetului intra in profunzimea pielii in mod neinvaziv, creand puncte de coagulare termica, unde temperatura poate atinge 68℃~72℃, in zona stratului SMAS (superficial musculoapneurotic system – format din colagen, fibre de elastina si celule grase), in dermul adanc sau in stratul adipos subcutanat. In acest mod  stimuleaza crearea de nou colagen, fara a afecta nervii, vasele, muschii, tonifica pielea si reduce zonele adipoase in mod controlat.