Pachet de 4 sedinte

Pret: 4.000 lei

Cadou: 4 sedinte de stimulare musculara EMS

 

Laserul verde rece (Green Laser by CRONOS TECHNOLOGY) are rol de bio-stimulare a organismului prin inducerea sau consolidarea anumitor raspunsuri fiziologice care  stimuleaza circulatia sangvina locala, regleaza functia celulara, imbunatateste sistemul imunitar si accelereaza metabolismul. Asadar, in medicina estetica, laserul rece ofera rezultate holistice.

 

Terapia este 100% noninvaziva, nedureroasa și rapida. Rezultatele la nivelul corpului, ne referim, aici la pierderea in greutate, încep sa se vadă după o serie de aproximativ patru ședințe, timp in care grasimea este eliminata din organism, fara a afecta functia hepatica.

 

Rezultate si beneficii:

  • reduce grasimea
  • sporeste fermitatea pielii
  • elimina celulita intarita
  • imbunatateste textura pielii

CADOU: Patru sedinte stimulare crestere musculara cu sistemul EMS

 

Terapia corporala EMS (Stimularea Electrica Musculara), contribuie la atingerea obiectivelor tale de fitness. Cu ajutorul tehnologiei de varf EMS, iti oferim o modalitate revolutionara de a-ti transforma corpul si de a-ti imbunatati sanatatea.

 

Terapia EMS este o metoda de antrenament care foloseste impulsuri electrice pentru a stimula grupuele musculare, oferind rezultate semnificative intr-un timp mai scurt. Cu ajutorul echipamentului EMS de inalta calitate, fiecare sesiune de antrenament intensifica contractiile musculare, ajutand la tonifierea si modelarea corpului.

 

Terapia corporala EMS (Stimularea Electrica Musculara), contribuie la atingerea obiectivelor tale de fitness. Cu ajutorul tehnologiei de varf EMS, iti oferim o modalitate revolutionara de a-ti transforma corpul si de a-ti imbunatati sanatatea.

 

Terapia EMS este o metoda de antrenament care foloseste impulsuri electrice pentru a stimula grupuele musculare, oferind rezultate semnificative intr-un timp mai scurt. Cu ajutorul echipamentelor EMS de inalta calitate, fiecare sesiune de antrenament intensifica contractiile musculare, ajutand la tonifierea si modelarea corpului.

 

Beneficii:

 

✓  Antrenament eficient: Terapia EMS intensifica antrenamentul si maximizeaza contractiile musculare, permitandu-ti sa obtii rezultate intr-un timp mai scurt.

✓  Fara efort suplimentar: Cu Terapia EMS, obtii beneficiile unui antrenament intens intr-o sesiune scurta, eliminand nevoia de a petrece ore in sala de sport.

✓  Stimularea musculaturii profunde: EMS ajuta la antrenarea si stimularea chiar si a grupurilor musculare mai adanci, contribuind la o tonifiere completa.