Hydrafacial

Pret: 480 lei

 

Hydrafacial este un tratament non-invaziv care combina curatarea, exfolierea, extractia si hidratarea pielii intr-o singura sedinta. Aceasta abordare eficienta indeparteaza celulele moarte de la suprafata pielii, impuritatile si excesul de sebum, permitand pielii tale sa respire si sa straluceasca.

 

Cu Hydrafacial, pielea ta va arata si se va simti mai tanara, mai neteda si mai sanatoasa.

 

De ce sa alegi Hydrafacial?

 

Rezultate imediate: Cu Hydrafacial, vei observa rezultate vizibile imediat dupa tratament. Pielea ta va arata mai proaspata si mai radianta.

Fara durere sau downtime: Hydrafacial este un tratament non-invaziv si fara durere. Nu exista perioade de recuperare sau efecte secundare notabile.

Hidratare profunda: Hidratarea este cheia unei pielii sanatoase, iar Hydrafacial ofera hidratare in profunzime pentru un aspect stralucitor.

Personalizare avansata: Fiecare sesiune de Hydrafacial este personalizata in functie de tipul tau de piele si nevoile tale, asigurand cele mai bune rezultate posibile.

 

Cum Functioneaza Hydrafacial?

 

Hydrafacial utilizeaza tehnologia Vortex-Fusion™ pentru a curata si a hidrata pielea. Serurile speciale, care contin antioxidanti si acid hialuronic, sunt livrate in profunzimea pielii, revitalizand-o si oferindu-i stralucire. Rezultatul este o piele mai neteda, mai radianta si mai sanatoasa.