Terapie cu micronedling si radiofrecventa

Pret: 1.300 lei (pret cu 15% discount aplicat deja)

 

Terapia faciala cu microace si radiofrecventa reprezinta combinatia perfecta intre tehnologie de varf si metode minim-invazive. Folosind microace pentru stimularea delicata a pielii si radiofrecventa pentru a tonifia si a strange tesuturile, acest tratament contribuie vizibil la aspectul tanar si sanatos al pielii.

 

Beneficii:

 

Rezultate vizibile si durabile: Terapia combinata asigura rezultate imediate si de durata. Vei observa o imbunatatire semnificativa in textura pielii si in fermitatea acesteia.

Fara disconfort sau timp de recuperare: Acest tratament este delicat si nu implica durere. Poti reveni la rutina ta obisnuita imediat dupa tratament.

Stimularea colagenului: Terapia cu microace si radiofrecventa stimuleaza productia naturala de colagen, contribuind la intinerirea pielii si la reducerea aspectului liniilor fine si ridurilor.

 

Cum functioneaza terapia cu microace si radiofrecventa?

 

Terapia incepe cu utilizarea microacelor pentru a crea micro-intepaturi minuscule in piele, stimuland astfel procesele naturale de vindecare si regenerare. Apoi, radiofrecventa este aplicata pentru a tonifia si a imbunatati fermitatea pielii. Acest tandem perfect intre tehnologii ofera rezultate uimitoare.