0.55 ml sau 1 ml 

10% discount

 

Procedura de injectare a acidului hialuronic in buze este o optiune populara pentru persoanele care doresc sa isi mareasca volumul buzelor sau sa corecteze asimetriile si ridurile fine din aceasta zona. Inainte de inceperea procedurii, medicul va discuta cu tine despre obiectivele tale si va evalua forma si structura buzelor tale

 

Cum decurge procedura:

  • Inainte de injectare, medicul iti va aplica un anestezic pe buze, pentru a minimiza disconfortul.
  • Medicul utilizeaza apoi o seringa subtire si sterila pentru a injecta acidul hialuronic, in buze, in punctele strategice pentru a obtine rezultatele dorite. Medicul va ajusta cantitatea de acid hialuronic si locatia injectarii in functie de nevoile si preferintele tale.
  • Dupa injectare, medicul iti va masa usor buzele pentru a distribui uniform acidul hialuronic si pentru a evita formarea de umflaturi sau denivelari.

Rezultatele initiale ale procedurii injectabile cu acid hialuronic in buze sunt vizibile imediat, iar cele finale se vor vedea dupa aproximativ 10 zile, cand echimozele si umflaturile generate de intepaturi vor disparea.

 

Procedura in sine dureaza de obicei aproximativ 30 de minute. Efectul injectarii de acid hialuronic in buze variaza de la persoana la persoana, dar de obicei rezista intre 6 si 12 luni. Dupa aceasta perioada, poti alege sa repeti procedura pentru a mentine aspectul dorit al buzelor.