Pret pachet pentru doua persoane: 3.480 lei

CADOU: Diagnoza faciala asistata AI Magic Mirror by Cronos Technology

 

Daca iti doresti o piele cu textura vizibil imbunatatita sau sa redai vitalitatea parului, ai ajuns in locul potrivit.

 

Ce este procedura de regenerare cu terapia vampir?

Terapia Vampir sau procedura care foloseste sangele propriu este o tehnica de regenerare a pielii sau a parului folosind plasma bogata in trombocite, obtinuta din sange. Aceasta plasma contine factori de crestere si componente esentiale care sustin procesele naturale de vindecare si regenerare ale pielii, precum si a foliculilor de par.

 

Beneficiile terapiei vampir:

Stimularea regenerarii: factorii de crestere din plasma stimuleaza formarea de colagen si regenerarea celulara, contribuind la o piele sanatoasa si un par mai puternic.

Textura imbunatatita: pielea devine mai neteda, mai elastica, iar parul capata o textura mai fina si mai sanatoasa.

Rezultate naturale: procedura utilizeaza resursele naturale ale corpului pentru a obtine imbunatatiri pe termen lung.

Fara alergeni sau reactii alergice: folosind propria plasma, procedura reduce riscul de reactii alergice sau respingere.

 

Cum functioneaza?

Medicul recolteaza o cantitate mica de sange de la pacient, care este apoi centrifugat pentru a izola plasma bogata in trombocite. Aceasta plasma este apoi reintrodusa in piele sau in scalp, folosind tehnici specifice. Procedura este confortabila si adesea nu necesita timp de recuperare semnificativ.

 

Iti oferim cadou o diagnoza faciala asistata AI cu Magic Mirror by Cronos Technology:

Tehnologie de ultima generatie pentru evaluare faciala completa, asistata AI, disponibila in toate clinicile noastre din Bucuresti Herastrau si Victoriei, Constanta si Timisoara. Sistemul cumuleaza experienta a peste 12 ani de teste de piata, pe baza a 30 milioane de cazuri clinice analizate.

 

Ce analizeaza Magic Mirror?

  • Dimensiunea porilor
  • Stadiul acneei
  • Nivelul ridurilor si al liniilor fine
  • Nivelul de hidratare
  • Nivelul de pigmentare
  • Textura si elasticitatea pieli
  • Leziunile vasculare

 

In plus, poti obtine o previziune cu inteligenta artificiala AI: aspect si stare piele peste 3-5 ani, inclusiv predispozitia pentru acnee, rosacee, melasma, cuperoza.