Abonament 10 sedinte sauna cu ozon
Pret: 700 de lei (30% discount)

 

Sauna cu ozon este o procedura terapeutica ce combina beneficiile saunei traditionale cu proprietatile revitalizante ale ozonului. Aceasta forma de terapie holistica promoveaza detoxifierea, stimularea sistemului imunitar si relaxarea profunda a organismului.

 

Procedura de sauna cu ozon implica utilizarea unei capsule speciale de sauna, in care se adauga ozon pentru a crea un mediu purificat si revitalizant. Ozonul este un gaz format din trei molecule de oxigen, cunoscut pentru proprietatile sale antimicrobiene, antioxidante si de stimulare a circulatiei sanguine.

 

Beneficii:

 

  • Detoxifierea: Ozonul ajuta la eliminarea toxinelor si metalelor grele din organism
  • Stimularea sistemului imunitar: Experienta in sauna cu ozon ajuta la stimularea sistemului imunitar prin cresterea productiei de celule imune si prin crearea unui mediu neadecvat pentru bacterii si virusuri.
  • Relaxare si reducerea stresului: Sesiunile de sauna cu ozon au un efect relaxant asupra corpului si mintii, contribuind la eliberarea tensiunii si a stresului acumulat.
  • Imbunatatirea circulatiei sanguine: Ozonul ajuta la dilatarea vaselor de sange si la imbunatatirea fluxului sanguin, ceea ce poate promova vindecarea si regenerarea tesuturilor.
  • Imbunatatirea aspectului pielii: Datorita proprietatilor sale antioxidante, ozonul poate contribui la regenerarea pielii, la reducerea inflamatiei si la imbunatatirea aspectului general al pielii.

Procedura de sauna cu ozon este efectuata sub supravegherea unui specialist si in conformitate cu recomandarile acestuia. Frecventa si durata sesiunilor vor fi determinate de nevoile si starea de sanatate a fiecarei persoane in parte.