Terapie faciala OxyGeneo

Pret: de la 430 lei

 

30% discount la toate produsele din shop

 

Terapia OxyGeneo este un tratament facial avansat care combina trei etape esentiale pentru redobandirea stralucirii si vitalitatii pielii. Cu ajutorul tehnologiei patentate OxyGeneo, tratamentul incepe prin exfolierea delicata a pielii, urmata de oxigenare si infuzarea de substante active. Rezultatul este o piele mai neteda, mai tanara si mai radianta intr-un timp scurt.

 

Beneficii:

 

Rezultate imediate: Terapia OxyGeneo ofera rezultate vizibile chiar dupa prima sesiune. Pielea ta va arata mai proaspata si mai radianta imediat.

Fara durere sau timp de recuperare: Acest tratament non-invaziv si fara durere nu necesita perioade de recuperare sau efecte secundare notabile.

 

Hidratare si revigorare: Terapia OxyGeneo infuzeaza substante active care hidrateaza pielea in profunzime si stimuleaza productia de colagen, contribuind la reducerea liniilor fine si a ridurilor.

 

Personalizare avansata: Fiecare sesiune de Terapie OxyGeneo este adaptata in functie de tipul tau de piele.

 

Cum functioneaza terapia OxyGeneo?

 

Terapia OxyGeneo incepe cu exfolierea delicata a pielii pentru a indeparta celulele moarte si impuritatile. Apoi, oxigenul purificat este livrat in profunzime pentru a hrani pielea si pentru a stimula regenerarea celulara. In ultima etapa, substante active, precum acidul hialuronic si peptidele, sunt infuzate pentru a completa tratamentul.

 

 

30% discount la orice produs din Shop

 

In plus, iti oferim 30% discount la orice produs din shop-ul nostru din clinica din Brasov. Bucura-te de produse profesionale de la Obagi, Med.Cosmetics, Universkin, Mesoestetic, Mediderma si dr. Serrano la preturi cu adevarat speciale.