Laser Erbium si microneedling Secret Duo

Pret: 1.530 lei (pret cu discount 15% aplicat deja)

 

Tratamentul inovator Secret Duo, tehnologia de ultima generatie pentru imbunatatirea texturii pielii, sanatatea si vitalitatea sa.

 

Terapia Secret Duo este o combinatie unica de doua tehnologii de ultima ora care se completeaza reciproc: micro-intepaturi si radiofrecventa cu erbuim laser. Aceasta abordare complexa ajuta la imbunatatirea texturii pielii, la reducerea ridurilor si la stimularea productiei de colagen. Cu Secret Duo, poti obtine o piele mai tanara, mai neteda si mai radianta fara a recurge la proceduri invazive.

 

Beneficii:

 

Rezultate imediate si durabile: Terapia Secret Duo ofera rezultate vizibile inca de la prima sesiune, cu efecte pe termen lung. Vei observa o imbunatatire semnificativa a aspectului pielii tale.

Fara durere sau timp de recuperare: Acest tratament este non-invaziv si fara durere. Nu exista perioade de recuperare sau efecte secundare notabile.

Stimularea colagenului: Terapia Secret Duo stimuleaza productia de colagen, contribuind la obtinerea pielii ferme si tinere

Tratament personalizat: Fiecare sesiune de terapie Secret Duo este adaptata in functie de tipul tau de piele.

 

Cum functioneaza terapia Secret Duo?

 

Terapia Secret Duo incepe cu microintepaturi pentru a stimula regenerarea celulara si pentru a pregati pielea pentru urmatoarea etapa. Apoi, radiofrecventa si erbium laser sunt folosite pentru a imbunatati fermitatea pielii si pentru a stimula colagenul.